20 / 04 / 2024

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde Ocak depremi! Hesaplara yattı mı? Hemen bakın! 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde Ocak depremi! Hesaplara yattı mı? Hemen bakın! 

Binlerce çiftçi merakla mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini merak ediyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde Ocak depremi! Hesaplara yattı mı? Hemen bakın! 



Tarımsal destek ödemeleri, bu tutarları hak etmiş çiftçilerin istemeleri halinde, Ziraat Bankası aracılığıyla destek amacına uygun olarak kullanılması şartıyla, 31 Mart 2023 vadeli kredi kullandırılarak verilecek. 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, üreticilerin hak edişleri ile ilgili listelerin 2022'de yollanacağı belirtilirken, destekleme ödeme takviminin ise 2023 itibarıyla bankalara iletileceği ifade edildi. 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde Ocak depremi! Hesaplara yattı mı? Hemen bakın! 

Mazot ve gübre desteği Ocak 2023 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı?

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemelerinin ne zaman hespalara yatırılıcağını merakla araştırıyor. Henüz çiftçilere ödenen mazot ve gübre desteği ödeme tarihleri ile ilgili resmi ve ksin bir açıklama gelmedi. 

Ancak konuyla ilgili açıklamalar yapan Bakanlık yetkilileri, mazot ve gübre desteği çerçevesinde, çiftçilere desteklerini hemen almaları tavsiyesini verdi. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, ayni ödemelerin 31 Mart 2023 tarihinde verilecek destek ödemelerini de kapsadığı belirtildi. 

Çiftçilerin, Ziraat Bankası internet bankacılığı/mobil uygulama aracılığıyla online olara veya ilgili şubeden şahsen başvuruda bulunarak destek ödemesini alması gerekiyor.

Hem doları hem de piyasaları çok etkileyecek açıklamalar!

TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

Gram altının 1.707 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi duyanın ağzı adeta 1 karış açık kaldı! Hemen bakın!


Geri Dön