29 / 03 / 2024

Çiftçiler havaya uçtu! Daha topraktayken satıldı, yok böyle bir şey

Çiftçiler havaya uçtu! Daha topraktayken satıldı, yok böyle bir şey

Elazığ'ın Maden ilçesinde hasadına başlanan çilekten 3 bin tonun üzerinde rekolte bekleniyor. Daha tarladayken satılan çilekler çiftinin yüzünü hayli güldürdü.



Kilosu bu sene pahalıdan satılan çilekten çok güzel bir haber geldi. Elazığ'ın Maden ilçesinde hasadına başlanan çileğe büyük talep gösterildi. Çilek daha tezgaha gitmeden alıcı buldu.

OSMANLI DÖNEMİ TOHUMU

Osmanlı döneminde tohumu Bursa'dan kervanlarla Elazığ'ın Maden ilçesine getirilen ve o tarihten itibaren yöreye uyum sağlamasıyla üretimi devam eden Osmanlı çileği, aroması ve kokusuyla dikkati çekiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön