25 / 04 / 2024

Kıbrıs'ın imar planı çalışmaları havaya uçtu!

Kıbrıs'ın imar planı çalışmaları havaya uçtu!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi bölgeleri için başlatılan imar planı çalışmalarının havaya uçtuğunu söyledi.



Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi bölgeleri için başlatılan imar planı çalışmalarının, ‘kavga çıkarmayı meziyet sayan’ bazı kesimlerin davranışları nedeniyle ertelendiğini söyledi.

BRT Gazetesi'nde yer alan habere göre; birlik olarak, her zaman ülkenin planlı gelişmesi gerektiğini savunduklarını söyleyen Gürcafer, imar planı çalışmalarına maddi ve manevi destek verdiklerini belirtti. Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi bölgeleri için yürütülen çalışmalarda da, birliklerine yakışır şekilde, tüm kesimlerle barışık, herkesi dinleyip anlayarak yol almak istediklerini söyleyen Gürcafer, bazı kesimlerin ısrarla, birlik ve beraberliği yok etmek için çaba sarf ettiğini kaydetti.

Cafer Gürcafer “Gelinen noktada; kavga çıkarmayı meziyet sayan, kendileri açısından bir kazanım ve başarı olarak gören bu zavallılar, kendi egolarını tatmin edebilmek adına bu süreci havaya uçurmayı başarmıştır. Sayelerinde, Fasıl 96’ya geri dönülmesinin de yolunu açacak tartışma sürecinin başlamasına neden olacak meşale ateşlenmiştir” diye konuştu.


Geri Dön