25 / 04 / 2024

Çilek Mobilya İran'daki 10 konsept mağazasına 5 mağaza daha ekleyecek!

Çilek Mobilya İran'daki 10 konsept mağazasına 5 mağaza daha ekleyecek!

İran'ın farklı şehirlerdeki mağazalarında hizmet veren Çilek, 2014 yılında Türk markalarının bulunduğu ve Türk girişimciler tarafından yönetilen Tebriz Laleh Park'da açılacak mağaza ile İran'daki 15. satış noktasına ulaşacak.




Çilek mobilya açıklamasına göre, bebek, çocuk ve gençler için ürettiği koleksiyonlarıyla 2003 yılından beri İran'ın farklı şehirlerdeki mağazalarında hizmet veren Çilek, 2014 yılında Türk markalarının bulunduğu ve Türk girişimciler tarafından yönetilen Tebriz Laleh Park'da açılacak mağaza ile İran'daki 15. satış noktasına ulaşacak.


Ortadoğu'nun önemli ülkelerinden biri olan İran'da büyümeyi sürdüren Çilek, 2014 yılı içinde İran'ın Kum, Busehr, Yezd, Meşhed, Tebriz şehirlerinde mağazalar açmayı planlıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, İran başta olmak üzere tüm Ortadoğu'da büyümeye devam edeceklerini belirterek, 2014 yılında hedeflerini gerçekleştirerek İran'da yeni mağazalar açacaklarını kaydetti.


Televizyon reklamları gibi iletişim çalışmalarının yanı sıra fuar organizasyonlarıyla da bölgedeki yoğun çalışmalarına devam edeceklerini aktaran Çilek, "İran'da yeni mağazalar açmanın yanında mevcut mağazalarımızın cirolarını yükseltmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor" bilgisini de verdi. 


AA


Geri Dön