18 / 04 / 2024

Çilek Mobilya iran mağazaları

Çilek Mobilya iran mağazaları

İran'ın farklı şehirlerdeki mağazalarında hizmet veren Çilek, 2014 yılında Türk markalarının bulunduğu ve Türk girişimciler tarafından yönetilen Tebriz Laleh Park'da açılacak mağaza ile İran'daki 15. satış noktasına ulaşacak.

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Çilek Mobilya Avustralya’da 3 mağaza daha açacak!

Hemen her ülkede olduğu gibi Avustralya’da da Türk girişimciler var. Bunlar daha çok turizm, yeme-içme ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteriyorlar.

Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi evlendi!

Çilek Mobilya'nın varisi, ünlü modacı Selma Çilek ile gayrimenkul zengini Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi, önceki gün Four Seasons'ta görkemli bir törenle vuslata erdi.

Türk mobilya sektörünün İran ihracatı hızlanacak!

İran'a uygulanan uluslararası ambargonun kalkmasının ardından Mobilya Sanayicileri Derneği'nin (MOSDER) önderliğinde Türk mobilya sektörü bu ülkeye ihracatı yeniden canlandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Bobo Mobilya İran'da 3 yeni mağaza açacak!

Türk girişimciler, İran'a ambargonun kalkmasıyla bu ülke pazarında yer edinmek için kolları sıvadı. Bobo Mobilya Başkanı Fikri Çetin, " İran'da işler büyüyünce Tahran'da yeni bir mağaza açtık. Önümüzdeki dönemde İran'ın 3 şehrine daha mağaza açacağız.” dedi.

Çilek Mobilya, Kilis'te mağaza açtı!

Avrupa’nın yanı sıra Anadolu’nun her köşesinde yatırımlarına hızla devam eden Çilek, daha çok çocuk Çilek’le büyüsün diye 175. Mağazasını Kilis’te açtı.

Çilek Mobilya Kenya'da mağaza açtı!

Farklı coğrafyalardaki satış noktalarını artırıp daha çok çocuğa ulaşmayı hedefleyen Çilek, Afrika’daki son satış noktasını Kenya’nın başkenti Nairobi’de açtı. Çilek, iki satış noktasının da yolda olduğunu müjdeledi

Çilek Mobilya, Bratislava’da mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde, tematik ürünleriyle büyük beğeni kazanan marka Çilek, yurt içi ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılında yurt dışında 20 mağazaya imza atan Çilek, son olarak Slovakya’nın Bratislava'da mağaza açtı.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde bir dünya markası olan Çilek, bu yıl 12-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek İSMOB fuarının yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçileriyle buluştu

Çilek Mobilya'da indirimlerine 2016'da da devam edecek!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, firmanın yoğun ilgi gören indirim kampanyası, Ocak 2016'da da devam edecek. Çilek Mobilya'da birçok üründe yüzde 40'a varan indirim oranları bulunuyor.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 fuarına katılacak!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, dünyanın dört bir tarafından, 500'den fazla seçkin mobilya firmasını ağırlayacak İSMOB 2016, yine Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olmaya hazırlanıyor.

Çilek Mobilya'da yüzde 40'a varan indirim fırsatı!

Türkiye’nin sevilen markası Çilek, Aralık ayına özel indirim kampanyasıyla yüzleri güldürüyor. Çilek, yüzde 40’a varan indirim fırsatlarıyla 2015’i uğurlamaya hazırlanıyor.

Çilek Mobilya, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı!

Çilek, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı. Şirket açıklamasına göre, tematik ürün ve odalarıyla her yaştan çocuğun ve ailelerin tercihi olan Çilek, yurt içinde ve yurt dışında mağazalaşmayı sürdürüyor.

Çilek Mobilya iran mağazaları Haberi

Çilek Mobilya iran mağazaları


Çilek mobilya açıklamasına göre, bebek, çocuk ve gençler için ürettiği koleksiyonlarıyla 2003 yılından beri İran'ın farklı şehirlerdeki mağazalarında hizmet veren Çilek, 2014 yılında Türk markalarının bulunduğu ve Türk girişimciler tarafından yönetilen Tebriz Laleh Park'da açılacak mağaza ile İran'daki 15. satış noktasına ulaşacak.


Ortadoğu'nun önemli ülkelerinden biri olan İran'da büyümeyi sürdüren Çilek, 2014 yılı içinde İran'ın Kum, Busehr, Yezd, Meşhed, Tebriz şehirlerinde mağazalar açmayı planlıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, İran başta olmak üzere tüm Ortadoğu'da büyümeye devam edeceklerini belirterek, 2014 yılında hedeflerini gerçekleştirerek İran'da yeni mağazalar açacaklarını kaydetti.


Televizyon reklamları gibi iletişim çalışmalarının yanı sıra fuar organizasyonlarıyla da bölgedeki yoğun çalışmalarına devam edeceklerini aktaran Çilek, "İran'da yeni mağazalar açmanın yanında mevcut mağazalarımızın cirolarını yükseltmek öncelikli hedeflerimiz...