24 / 04 / 2024

Çilek Mobilyanın yurtdışında kaç mağazası var

Çilek Mobilyanın yurtdışında kaç mağazası var

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamada Türkiye'yi çocuk odası konseptiyle buluşturan markanın, 1995 yılından bu yana farklı yaş gruplarına göre tasarladığı odaları çocukların beğenisine sunduğuna dikkat çekildi.

Çilek, Brezilya’ya ilk satışını yaptı!

Özgün tasarımları ile tüm dünya çocuklarının odalarını süslemek için istikrarlı büyümesine devam eden Çilek, Amerika kıtasının güneyindeki en büyük ve en kalabalık ülke olan Brezilya’da ilk satışını gerçekleştirdi...

Çilek, Yemen’de mağaza açacak!

Çilek, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da pazar liderliğini hedefliyor. Çilek, bugün 66 ülke ve 444 satış noktasında hizmet veriyor. 2023 hedefi ise dünyada 1100 mağazaya ulaşmak.

Çilek, 2023 yılında tüm dünyada 1.100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da mağazaları bulunan Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve gençler için tasarlayıp ürettiği koleksiyonları ile Kuzey Afrika ve Ortadoğu'nun da önemli pazarlarında büyümeye devam ediyor.

Çilek Mobilya İran'daki 10 konsept mağazasına 5 mağaza daha ekleyecek!

İran'ın farklı şehirlerdeki mağazalarında hizmet veren Çilek, 2014 yılında Türk markalarının bulunduğu ve Türk girişimciler tarafından yönetilen Tebriz Laleh Park'da açılacak mağaza ile İran'daki 15. satış noktasına ulaşacak.

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Türk müteahhitler yurtdışında 10 binden fazla proje üstlendi!

Türk müteahhitler koronavirüs salgınına rağmen yurtdışında projeleri üstlenmeye devam ediyor. Sektör ilk çeyrekte 3,1 milyar dolarlık 52 projeyi hayata geçirdi. 

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Mithat Yenigün: İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün Ekonomi Reformu Paketi hakkında yaptığı değerlendirmede "İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız" dedi.

Desa, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyüyecek!

Deri sektöründeki birçok şirketin aksine 2018 yılını büyümeyle kapatmaya hazırlanan Desa, yurtdışında büyüyecek. Desa'nın yakın gelecekte İtalya'dan başlayarak bir mağazalaşma atağı olacak...

Akgün Group yurtdışında büyüyecek!

Bir yapının duvardan çatıya kadar ihtiyaç duyduğu toprağa dayalı sanayinin neredeyse her dalında faaliyet gösteren Akgün Group yurtdışında büyüyecek..

Estethica yurtdışında büyüyecek!

MYC Partners Sağlık Grubu son dönemde yurtdışında büyümek için rotasını Bulgaristan’a çevirdi. Şirket, Bulgaristan'ın merkezi Sofya'da plastik cerrahi hastanesi kurmaya hazırlanıyor.

Penti, yurtdışında büyümeyi hedefliyor!

2018 sonuna kadar 600 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Penti, yurtdışında büyümeyi hedefliyor. Penti’nin büyüme trendi ABD’li yatırım fonu Carlyle’ın dikkatini çekti.

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Müteahhitler yurtdışında iş alanlarını artırmalı!

Müteahhitlerin yurtdışında iş yaptığı alanların daraldığını açıklayan TMB Başkanı Mithat Yenigün, Eximbank’ın sermayesinin arttırılması için çalıştıklarını söyledi.

BMD üyeleri yurtdışında 500 yeni mağaza açacak!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyesi şirketler, mağaza yatırımı yapacak. Yurtdışında 500 yeni mağaza açmayı hedefleyen üyeler, mağaza sayısını 3 yıl içinde 4 bine çıkaracak.

Yurtdışında 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım!

Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, "Yurtdışında 'güvenliyiz' yerine, 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım" dedi.

Çilek Mobilyanın yurtdışında kaç mağazası var Haberi

Çilek Mobilyanın yurtdışında kaç mağazası var

Çilek Mobilya, 2023 yılında yurt dışında bin 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. 


Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamada Türkiye'yi çocuk odası konseptiyle buluşturan markanın, 1995 yılından bu yana farklı yaş gruplarına göre tasarladığı odaları çocukların beğenisine sunduğuna dikkat çekildi.


Ürünleri kurulduğu günden bu yana milyonlarca kişiye ulaşan Çilek'in odasında ilk uyuyan çocuklar bugün 27 yaşında. İnegöl'de yer alan Çilek fabrikasında üretilen, bebek, çocuk ve genç odaları, tırlara yüklendikten sonra 5 kıtada yer alan 66 ülkeye ihraç ediliyor. 


Büyüme stratejisi ile tüm dünyada yeni pazarlara ulaşan Çilek, 2014 yılında yurtiçi ve yurtdışında toplamda 35 yeni satış noktası açarak yüzde 18 büyüme gerçekleştirdi.


Hindistan'da geçen yıl açtığı mağaza ile dikkat çeken  Çilek, aynı dönemde Suudi Arabistan, İran, Tunus, Kazakistan, Gürcistan, Güney Afrika, Senegal ve İspanya'da da yeni satış...