20 / 04 / 2024

Citroen C-Elysee fiyatlarında sıcak gelişme! Resmen belli oldu! İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Citroen C-Elysee fiyatlarında sıcak gelişme! Resmen belli oldu! İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Citroen'in en beğenilen araçları arasında yer alan Citroen C-Elysee'nin fiyatları resmen belli oldu! Peki, Citroen C-Elysee fiyatları ne kadar? İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...



Yeni Citroen C-Elysee'nin ön yüzü, aerodinamiği iyileştirecek ve yol tutuşu güçlendirecek şekilde genişletildi. Sis farlarının üst kısmına yerleştirilen LED'li yeni aydınlatma sistemi prestijli bir zarafet sunuyor.

Citroen C-Elysee, dışarıdan anında göze çarpıyor. 3D etkili yeni farlar, Citroen yelpazesinin tüm modelleriyle uyumlu bir aydınlatma sunarak aracın arkasına modernlik  katıyor ve böylece pek çok kişinin beğenisini topluyor. Citroen C-Elysee'nin prestijli şıklığı, boyutu vurgulayarak güçlendiriyor.

Citroen C-Elysee fiyatları belli oldu! Citroen C-Elysee fiyatları ne kadar? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...Citroen C-Elysee, 7 inç dokunmatik tablet sayesinde tüm ses sistemi ve navigasyon kumandalarını sürücünün elinin altında bir araya toplarken aşağıdaki teknolojileri sunuyor. Mirros Screen özelliğine sahip olan otomobil (Apple CarPlayTM) ile akıllı telefonunuzun uygulamalarını ve içeriklerini doğrudan dokunmatik tablette bulabilirsiniz.

Peki, Citroen C-Elysee fiyatları ne kadar? İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön