24 / 04 / 2024

Cityscape Global 2015 Dubai yarın açılıyor!

Cityscape Global 2015 Dubai yarın açılıyor!

Yarın kapılarını ziyaretçilere açacak olan Cityscape Global 2015 Fuarı 28 ülkeden 300'den fazla katılımcıyı ağırlayacak. Bu yıl yine Türk rüzgarının eseceği fuar 10 Eylül'e kadar devam edecek.



Fuara Türk katılımcı firma sayısı bu yıl 61 ile rekor kırdı. Türkiye bu rakamlarla, fuardaki katılımcı 28 ülke arasında 'En Büyük Uluslararası Katılımı Gerçekleştiren Ülke' unvanına sahip oldu.


Soyak 5 bin konutluk projesi olan Kuzey Bahçeşehir'i Dubai'de görücüye çıkaracak. Özyurtlar İnşaat ise yeni projesi olan Nlive Bahçeşehir'i Dubai'de tanıtacak. Nef bu yıl Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’nda; Nef Ataköy 22’yi ve İnistanbul projesini sergileyecek. Torunlar GYO ise Torun Center ve 5. Levent projeleriyle katılacak. Babacan Yapı Crown Palace projesiyle, DKY İnşaat DKY Kartal'ı, Lokum Evler'i ve Kağıthane projesinin maketini ilk defa görücüye çıkaracak.



Cityscape Global 2015’te Türkiye gayrimenkul sektörü de katılımını ikiye katladı. Fuar Dubai World Trade Center’da 41 bin metrekare fuar alanında 14. kez düzenlenecek. Fuardaki katılımcıların yüzde 65’i Körfez merkezli, yüzde 35’i ise uluslararası firmalardan meydana geliyor. Geçen yıl 47 bin ziyaretçinin geldiği Dubai Cityscape Fuarı'na bu yıl 50 binin üzerinde ziyaretçi bekliyor. Fuar 28 ülkeden 300'den fazla katılımcıyı ağırlayacak.


Sıcak satışların yapıldığı Cityscape Global 2015 Dubai fuarına Türkiye'den Ağaoğlu İnşaat, NEF, İş GYO, DKY İnşaat, Kuzu Grup, Torunlar Gayrimenkul, Babacan Yapı, Mesa, Siyah Kalem, Piyalepaşa Gayrimenkul, Gap İnşaat, Dumankaya İnşaat, Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - İnvest İnşaat, Özyurtlar İnşaat, Soyak, Ege Group, Kuzu Grup, Sinapş GYO, Ofton, SVR Gayrimenkul, Eroğlu Gayrimenkul, Tabanlıoğlu Mimarlık katılacak.


 Yeni Akit


Geri Dön