24 / 04 / 2024

Cityscape Global'de bu yıl Onur Ülkesi Türkiye!

Cityscape Global'de bu yıl Onur Ülkesi Türkiye!

Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası tanıtımı için çok önemli bir fırsat olan Cityscape Global 2012, 2-4 Ekim 2012 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenecek



GYODER'in de Türkiye gayrimenkul sektörünün tanıtımı ve temsili için önemli olanaklar hazırladığı Cityscape Global'de Türkiye bu yıl 'Onur Ülkesi' olarak yer alacak. 


Başta Körfez Bölgesi olmak üzere uluslararası alandaki en önemli gayrimenkul sektörü buluşması olan Cityscape Global, 2011 yılında 78 ülkeden 151 katılımcı firma, 20.000'in üzerinde sektör profesyoneli ve yatırımcı ile önemli bir başarıya imza attı. Yeniden katılımları teyit alınan 2011'deki bu firmaların yanı sıra, Bahreyn, Katar, Mısır, Rusya, Lübnan ve Türkiye'den önde gelen geliştiricilerin de iştiraki ile Cityscape Global 2012, şimdiden % 25 oranında büyüme gösterdi. Körfez ülkeleri vatandaşları ve şirketlerinin Türkiye'de yatırım yapmasının da önünü açacak olan mütekabiliyet ile ilgili yeni düzenleneme, bölgenin Türkiye'ye mevcut ilgisini de önemli ölçüde arttırdı.



Geri Dön