25 / 04 / 2024

CNR Emlak Ankara'ya son 2 gün!

CNR Emlak Ankara'ya son 2 gün!

CNR Emlak Ankara 5. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 7 Eylül'de başlayacak ve 10 Eylül'e kadar devam edecek.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin de desteği ile bu yıl ilk kez gayrimenkul sektörünün gözbebeği Ankara'da düzenlenecek olan Türkiye'de gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı olan CNR Emlak  Ankara  2 gün sonra kapılarını açıyor.


Emlak sektörünün önde gelen firmalarının en önemli projelerinin yer alacağı, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline gelecek fuara başta Avrupa, Balkan ve Körfez Ülkeleri olmak üzere, Bağımsız Devletler Topluluğu, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden de nitelikli emlak yatırımcısı gelecek.


7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında ATO Congresium'da gerçekleşecek olan, Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünün en büyük fuarı CNR Emlak Ankara Fuarı'nda kentsel dönüşüm projeleri de son tüketici ile buluşacak.


Yatırımcısına kazandıran projelerin yer aldığı CNR Emlak Ankara Fuar'ı; başta Ankara olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından ziyaretçi ağırlayacak.



Geri Dön