18 / 04 / 2024

Coordinat Bornova'dan öğrenciler için konut çözümü!

Coordinat Bornova'dan öğrenciler için konut çözümü!

RC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, üniversite öğrencilerinin konut sorununa değindi. Durmuş Coordinat Bornova projesinin bu soruna çözüm bulduğunu belirtti.



İzmir'de çok sayıda devlet ve özel üniversite olmasına rağmen üniversite öğrencilerinin yaşayacak yer konusunda hala sıkıntı yaşadığına dikkat çeken DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, Coordinat Bornova projesinin bu konudaki eksikliği giderme konusunda önemli bir alternatif yarattığını söyledi. 


İzmir'de nitelikli konut ihtiyacının sürdüğünü hatırlatan Onur Durmuş, "Güvenlikli, sosyal donatı alanlarına sahip, makul aidatlı ve komşuluk ilişkileriyle insanların huzur içinde yaşayacağı nitelikli konut açığı sadece İzmir'in sorunu değil. Coordinat Bornova'ya başlamadan önce 1 yıl boyunca fizibilite çalışması yaparak en mükemmele ulaşmaya çalıştık. Ortaya koyduğumuz projeyle de iyi yönde farklılaşmayı başardık. Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda yatırımcımız var. 


Yatırımcılarımızı Coordinat Bornova'ya çeken ise ortaya koyduğumuz projenin niteliği" dedi. Geride bıraktığımız yılı değerlendiren DRC Grup Kurucu Ortaklarından Caner Tan da, yaşanan tüm sıkıntılara rağmen 2016 yılının inşaat sektörü açısından verimli bir yıl olduğunu belirterek, yatırımcıların ekonominin dalgalanmalar yaşadığı bu dönemde, rotayı gayrimenkule, krizi ise fırsata çevirdiğini vurguladı. 



Ege Telgraf


Geri Dön