28 / 03 / 2024

Coordinat Bornova üniversite öğrencileri için çok cazip!

Coordinat Bornova üniversite öğrencileri için çok cazip!

DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş yaptığı açıklamada "Coordinat Bornova projesi, üniversite öğrencileri için çok cazip. Yatırımcılar da projemize büyük ilgi gösteriyor" dedi.



DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, "Coordinat Bornova projesi, üniversite öğrencileri için çok cazip. Yatırımcılar da projemize büyük ilgi gösteriyor" dedi 

,

İzmir'de üç devlet üniversitesi ve çok sayıda özel üniversite olmasına rağmen üniversite öğrencilerinin yaşayacak yer konusunda hala sıkıntı yaşadığına dikkat çeken DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, Coordinat Bornova projesinin bu konudaki eksikliği giderme konusunda önemli bir alternatif yarattığını söyledi. Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirdikleri Coordinat Bornova projesinin Türkiye'nin aidatsız ilk sitesi unvanını taşıdığını kaydeden Durmuş, "Öğrenciler, konut için ciddi paralar ödüyor; ancak ödedikleri paranın karşılığını alamıyorlar. 

Biz de kendi öğrencilik yıllarımızda aynı sıkıntıları yaşamıştık. İzmir'de de bu ciddi açığı gördük, buna bir çözüm üretmeye karar verdik ve Coordinat Bornova projesini hazırladık" dedi.

 

Aidatsız site 


2 bloktan oluşan Cordinat Bornova'nın aynı zamanda Türkiye'nin ilk öğrenci oteli olma özelliğini taşıdığını da dile getiren Durmuş, "1+0, 1+1 ve 2+1'lerden oluşan toplam 500 konutumuz bulunuyor. Coordinat Bornova'da yatırımcılara özel olarak yılın 12 ayı, her yıl yüzde 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi veriyoruz. Ayrıca projede 2 bin 350 metrekare dükkan alanı mevcut. Bu sitede aidat yok" dedi.


Millitet Ege 



Haber Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İzmir'de 3 devlet üniversitesi ve çok sayıda özel üniversite olmasına rağmen üniversite öğrencilerinin yaşayacak yer konusunda hala sıkıntı yaşadığma dikkat çeken DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, Coordinat Bornova projesinin bu konudaki eksikliği giderme konusunda önemli bir alternatif yarattığını söyledi.  İzmir  Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirdikleri Coordinat Bornova projesinin Türkiye'nin aidatsız ilk sitesi unvanını taşıdığını kaydeden Durmuş, "Öğrenciler, konut için ciddi paralar ödüyor; ancak ödedikleri paranın karşılığını alamıyorlar. Biz de kendi öğrencilik yıllarımızda aynı sıkıntıları yaşamıştık. İzmir'de de bu ciddi açığı gördük, buna bir çözüm üretmeye karar verdik ve Coordinat Bornova projesini hazırladık" dedi. İzmir'de nitelikli konut ihtiyacının sürdüğünü hatırlatan Onur Durmuş, "Güvenlikli, sosyal donatı alanlarına sahip, makul aidatlı ve komşuluk ilişkileriyle insanların huzur içinde yaşayacağı nitelikli konut açığı sadece İzmir'in sorunu değil. Coordinat Bornova'ya başlamadan önce 1 yıl boyunca fizibilite çalışması yaparak en mükemmele ulaşmaya çalıştık. Ortaya koyduğumuz projeyle de iyi yönde farklılaşmayı başardık. Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda yatırımcımız var. Yatırımcılarımızı Coordinat Bornova'ya çeken ise ortaya koyduğumuz projenin niteliği" dedi. Geride bıraktığımız 2016 yılım da değerlendiren Onur Durmuş, yaşanan tüm sıkıntılara rağmen 2016 yılının inşaat sektörü açısından verimli bir yıl olduğunu belirterek, yatırımcıların ekonominin dalgalanmalar yaşadığı bu dönemde, rotayı gayrimenkule, krizi ise fırsata çevirdiğini vurguladı. "İnşaat sektöründe doğru zamanda, doğru yerde, doğru proje üreten markalar, dövizdeki artışla birlikte güvenli liman olarak gayrimenkule yönelen yatırımcının ilk tercihi oldu. Bu da bize bir kez daha, kriz dönemlerinde gayrimenkulün en doğru yatının aracı olduğu gerçeğini gösterdi" diyen Durmuş, 2016 yılında yapımına başladıkları ve Bornova Ağaçlıyol'da yapımı devam eden Coordinat Bornova ile önemli bir büyüme grafiği yakaladıklarını söyledi. Kredi faiz oranlarının da düşmesiyle birlikte satışlarda %60 seviyesine ulaştıklarını kaydeden Durmuş sözlerine şöyle devam etti: 'Türkiye büyük ve güçlü bir ülke. Ülke içinde ve dışında yaşanan olumsuzluklara rağmen moralimizi bozmadık. İşimize odaklanıp nasıl daha iyi ve kaliteli konutlar yapabiliriz diye çalıştık. 2016, DRC Grup açısından önemli bir yıl oldu. Proje öncesinde hazırladığımız renderların aynısını inşa etmemiz bize duyulan güveni artırdı. Satış hızımız çok iyi bir seviyede." 



Yenigün


Geri Dön