29 / 03 / 2024

Cornelia Hotels yeni kongre merkezine başlıyor!

Cornelia Hotels yeni kongre merkezine başlıyor!

İstanbul'da olduğu kadar kongre yatırımları Antalya'da da ön plana çıkıyor. Cornelia Hotels yeni bir kongre merkezi yapımına başlayacak.



Türkiye genelinde kongre ve toplantı salonları sayısına bakıldığında İstanbul'un yanı sıra Antalya da öne çıkıyor. Kentte kongre yatırımı için 600 bin yatak kapasitesi ve 175 bin koltuk kapasitesi mevcut.

Atsa Atatürk Kongre Merkezi, Cam Piramit - Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi, Antalya Expo Center, Akdeniz Üniversitesi Kongre Salonu ve Konaklı Kongre Merkezi, kongre turizmine ev sahipliği yapan belli başlı merkezler. Bu yıl yapılan Uluslararası Kongre Organizatörleri Birliği (ICCA) Kongresi Antalya için önem taşıyan büyük ve ses getiren bir organizasyon oldu. G20 Zirvesi ve Nato toplantıları da önemli bir organizasyon olarak listeye girmiş durumda. 
 

CORNELIA'DAN YENİ KONGRE MERKEZİ

Antalya Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren Kongre ve Ziyaretçi Bürosu, kentte yapılan yeni bir kongre merkezinin bilgisini veriyor. Cornelia Hotels, yeni bir kongre salonu yapımına başlıyor. Antalya’daki bir
başka yeni kongre yatırımı planı Büyükşehir Belediyesi’ne ait. Serik ilçesinde uluslararası standartlarda bir kongre ve kültür merkezi yapmak için çalışma başlatan belediyenin projesi, biri büyük biri küçük olmak üzere iki ayrı bloktan oluşacak.
 
Para
 


Geri Dön