24 / 04 / 2024

Çorum Osmancık'a yeni TOKİ konutları geliyor!

Çorum Osmancık'a yeni TOKİ konutları geliyor!

Osmancık ilçesinde inşaatı hızla yükselen Gemici TOKİ konutlarının ardından yeni projeler için çalışmaların başladığı bildirildi.




Osmancık ilçesinde inşaatı hızla yükselen Gemici  TOKİ  konutlarının ardından yeni projeler için çalışmaların başladığı bildirildi.


Belediye Başkanı Hamza Karataş, TOKİ Emlak Dairesi Uzmanı Kadir Daşçı ile birlikte TOKİ şantiyesinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, Osmancık Malmüdürü Hüseyin Zengin ve Milli Emlak Müdürü Ömer İnal’ın da katıldığı inceleme gezisinin ardından yeni projeler de masaya yatırıldı.


Başkan Karataş, Şenyurt Mahallesinde yaklaşık 22 dönüm arsanın meclis kararı ile TOKİ konutları yapılmak üzere imar değişikliği yapıldığını ifade etti.


Talep ölçümü için anket çalışmalarını da başlattıklarını kaydeden Karataş “Vatandaşlarımız TOKİ konutlarına yoğun talep gösteriyor. Biz de vatandaşlarımızın talebinin karşılanması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. TOKİ uzmanımız ile birlikte gerekli incelemeleri yaptık. Resmi başvurularımız da tamamlandı. Bundan sonraki süreç TOKİ ile belediyemiz ve ilgili kurumlarla birlikte sürdürülecek. İnşallah kısa sürede yeni TOKİ projemiz de başlayacaktır. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.


GEMİCİ TOKİ 2017’DE TAMAMLANACAK


Gemici TOKİ Konutları ile 198 ailenin ev sahibi olacağını ifade eden Karataş, konutların 2017 yılında teslim edilmesini hedeflediklerini kaydetti.



Osmancık Belediyesi



Geri Dön