26 / 04 / 2024

Çorum'da imar planı değişiklikleri yapılacak!

Çorum'da imar planı değişiklikleri yapılacak!

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ün başkanlığında dün Belediye Meclisi Salonu'nda imar komisyonu raporları görüşüldü.



Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ün başkanlığında dün Belediye Meclisi Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda İmar Komisyonu tarafından hazırlanan raporlar doğrultusunda sırasıyla Kunduzhan Mahallesi, 2549 ada, 66 nolu parsel; Altınbaş Köyü 106 ada, 8 nolu parsel; Ulukavak Mahallesi, 788 ada, 3 ve 4 nolu parseller için plân değişikliği oybirliği ile kabul edildi. Ayarık Mahallesi, 999 ada, 7 nolu parselin plân değişikliği ise oy çokluğu ile onaylandı.


Daha sonra Celilkırı Köyü, 152 ada, 125 nolu parsel; İbrahim Çayırı Mahallesi, 3628 ada, 30 nolu parsel; Çepni Mahallesi, 4389 ada 1 nolu ve 468 ada, 1 nolu parsel ve Bayat Mahallesi, 4617 ada, 17 nolu parsel için plân değişikliği Meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Dünkü toplantıda ayrıca CHP’li Meclis Üyesi Semrin Kaleli gündem dışı söz alarak, “30 Ağustos Zafer Bayramı” konulu bir konuşma gerçekleştirdi. CHP Üyesi Mehmet Tahtasız ise son bölümde, Divan Başkanı Gül’e Çimento Fabrikası’nın durumu ve yeni Hastane civarındaki trafik sorunu hakkındaki gelişmeleri sordu. Çimento Fabrikası’nın yeri ile ilgili bir imar değişikliğinin gündemlerinde olmadığını belirten Zeki Gül, Hastane önünde yaşanan trafik sorununun çözümü noktasında Belediye olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi. Zeki Gül ayrıca Pazar günü Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak olan Çorum Belediyespor – Adliyespor maçına tüm sporseverleri davet etti.



Çorum Haber 


Geri Dön