19 / 04 / 2024

Cubes Ankara teslim bilgisi!

Cubes Ankara teslim bilgisi!

Firma: Nuhoğlu İnşaat-Dalgıç GY

Proje: Cubes Ankara

Cubes Ankara projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Çukurambar bölgesinde yer alıyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...



Ankara Çankaya'ya bağlı Çukurambar'da yükselen proje 26 ve 32 katlı iki bloktan oluşuyor. Cubes Ankara projesi 20 bin metrekare alana sahip. 

420 daireye yer verilen  Cubes Ankara  projesinde ofis ve dükkanlara da yer veriliyor. Projede tasarlanan 1+1, 2+1 ve 2,5 daireler isteğe bağlı olarak 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak genişletilebiliyor. 
 
Çankaya Cubes  Ankara  projesinde A blok home ofis ve exclusive rezidanslar, B blok ofis, otel ve kurumsal ofis kiralama alanları için ayrıldı.
 

Cubes Ankara daire fiyatları!
Cubes Ankara fiyat listesi 420 bin TL'den başlıyor. Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY imzası taşıyan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor.  
 
Cubes Ankara teslim bilgisi!

Cubes Ankara teslim bilgisi kapsamında dairelerin 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Cubes Ankara Evleri'nde; yoga house, spor alanları, çocuk oyun alanları, sonsuzluk havuzu, otopark, konser, sinema, tiyatro, konferans alanları gibi olanaklar da olacak. 

Adres: Çukurambar Mah. 1424 Cad. No:6 Çankaya/ Ankara
 
Tel: 444 22 87
Web: http://www.cubesankara.com.tr
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön