26 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı açıkladı! KYK kredi faizleri silinecek mi? KYK borçları siliniyor mu?

Cumhurbaşkanı açıkladı! KYK kredi faizleri silinecek mi? KYK borçları siliniyor mu?

KYK kredi faizlerinin silinip silinmeyeceği milyonlarca kişinin gündeminde yer alıyor. İşte KYK kredi faizlerine dair son gelişmeler!



KYK KREDİ FAİZLERİ SİLİNECEK Mİ?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN Türk canlı yayınında, milyonlarca kişinin merakla beklediği ve yanıt aradığı 'KYK kredisi faizleri silinecek mi?' sorusuna yanıt verdi.

Bakan Kasapoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Sayın Cumhurbaşkanımız dün bu konu ilgili bir açıklama yaptılar. Bizim genç, sporcu odaklı siyasetimizi burada konuşuyoruz. Biz fırsat eşitliği kapsamında hareket ediyoruz. Her ilde bir veya birden fazla üniversite var. Harçları kaldırdık. Genç odaklı siyasetin gereği neyse bugüne kadar gerçekleştirdik. Türkiye kurumsal olarak bursları gündeme getiren İBB Başkanı'yken Türkiye'nin gündemine getiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dı. Öğrencilerimizin beklentisi neyse hep çıtayı daha yukarılara çıkardık. Kılıçdaroğlu faiz diyor. Faiz ise faize en karşı biziz. Bu bir faiz uygulaması değildir. 351 sayılı yurt hizmetleri kanunundaki fiyat endeksli gelişen bir uygulamadır. Hiçbir konjonktüre öğrencilerimizi kurban etmeyiz. Öğrencilerimiz ve ailelerinin ferahı için gerekeni yapacağız. Her şey hazır, Cumhurbaşkanımız Kabine sonrasında netliğe kavuşturacak.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI!

İstanbul'daki Saraçhane Meydanı'nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, KYK borçlarıyla ilgili müjdeli haberi verdi.

Herkesin merakla beklediği KYK borçlarıyla ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz gençlerimizi faize, enflasyona kurban etmeyiz" şeklinde konuştu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, KYK borçlarıyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "İlk kabine toplantımızda bu konuyla ilgili açıklamayı toplantımızdan sonra yapacağız. Biz gençlerimizi faize ve enflasyona kurban etmeyiz."

Kripto paralarda son durumu ne? Bitcoin yükseldi mi?

Türkiye’de hangi elektrikli otomobiller var? Satılan elektrikli otomobiller hangileridir?

İslam Memiş’ten elinde altın ve doları olanlara ilaç gibi öneriler! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön