19 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elektronik imara müracaat yapın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elektronik imara müracaat yapın!

Beyoğlu mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Şu an itibariyle 1 milyonu aşkın imar barışına müracaat var. Dolayısıyla bu bölgede de imar barışına yönelik müracaat etmeyen kardeşlerim, lütfen elektronik imara müracaatını yapsınlar" dedi...



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu mitinginde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı öncesinde kentin çöp dağlarıyla kaplı olduğunu, susuzluk ve hava kirliliğinin tavan yaptığını, kendi döneminde bu sorunların tamamının ortadan kalktığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşması sırasında imar barışına değindi. Erdoğan, "Şu an itibariyle 1 milyonu aşkın imar barışına müracaat var. Dolayısıyla bu bölgede de imar barışına yönelik müracaat etmeyen kardeşlerim, lütfen elektronik imara müracaatını yapsınlar ve bu süreçten istifade etsinler. Dolasıyla bu sıkıntıları aşmış olalım. Pazar günü Beyoğlu'nu özel takip edeceğim. Bakalım sandıklar gerçekten patlatıldı mı?" diye konuştu.

İmar barışı başvuru sayısı 1 milyonu aştı!
 


Geri Dön