25 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gezi'de yakıp yıkanlar çevrecilik görsün!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gezi'de yakıp yıkanlar çevrecilik görsün!

Millet Bahçesi açılışında konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, “Gezi'de yakıp yıkanlar çevrecilik görsün” dedi.  



 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da inşası tamamlanan 5 millet bahçesinin toplu açılış töreninde önemli açıklamalar yaptı. 

Yakıp yıkanlar gelip görsünler 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre, Başkan Erdoğan, Gezi eylemlerinde sokakları karıştıranlara, “Çevrecilik adına yakıp yıkanlar, Gezi olaylarını yapanlar gelip şu millet bahçelerine baksınlar ve gerçek çevrecilik nedir görsünler” dedi.   

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gezi de yakıp yıkanlar çevrecilik görsün!

Başkan Erdoğan Gezi eylemleri adı altında yapılanlara değinerek, “Çevrecilik adına yakıp yıkanlar, Gezi olaylarını yapanlar, ülkenin hayrına her işin karşısına dikilenler gelip şu millet bahçelerine baksınlar ve gerçek çevrecilik nedir görsünler” diye konuştu. Başkan Erdoğan konuşmasına şu şekilde devam etti: Ülkemizi kendi arka bahçeleri haline getirmek isteyenlere her fırsatta gereken cevabı verdik. Başka insanların acıları, kanları, emekleri, yeraltı yerüstü zenginlikler üzerinde kurulan refahın tıpkı sırça bir köşk gibi tuzla buz olmaya mahkûm olduğuna inanıyoruz. Hem kendi ülkemizde, hem de gönül coğrafyamızın tüm köşelerinde adalet, vicdan ve paylaşım esasıyla hareket ediyoruz"

 


Geri Dön