23 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! İkramiyeler bugün ödeniyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! İkramiyeler bugün ödeniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kamu işçisini ilgilendiren ek zam ile ilgili müjdeyi verdi. Erdoğan, kamu işçileri için, "Ücretlerinde yüzde 28’i bulan artış sağlamış oluyoruz." ifadesini kullandı.



İKRAMİYELER BUGÜN ÖDENİYOR

Kamu işçilerine 13 günlük ilave tediye ödemeleri (ikramiye) bugün hesaplara geçiyor.

700 bini aşkın kamu çalışanına 26 günlük ikramiyenin ödeme planı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla belirlendi. Buna göre; 26 günlük ikramiyenin ilk yarısı bugün, diğer yarısı 29 Nisan'da ödenecek. Yılın ikinci yarısında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla 26 günlük ödeme yapılacak. Bu ödemenin takvimi de Temmuz ayında belirlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Maaşlara ek zam geliyor!

Son dakika gelişmesi! Memur ve emekliye ek yüzde 2.5 zam!

Ek zam meclisten geçti mi?

Fed sonrası dolar güçlendi!

Kripto paralara Fed engeli!

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Tarih verildi!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön