24 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi imar etmek için koşturuyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi imar etmek için koşturuyoruz!

 Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "40 senedir gece gündüz demeden Türkiye'yi ayağa kaldırmak için, şehirlerimizi imar ve ihya etmek için koşturuyor, ter döküyoruz" dedi.



Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Abide Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Konuşmasına, "Çıkar yücesine ederler seyran / Onları görenler olurlar hayran / Sandım ki geziyor kınalı ceylan / Akar leblerinden balı Çorum'un" dizeleriyle başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Çorumluları selamladı.  

"Çorum Tayyip Erdoğan'ı çok iyi bilir, çok iyi tanır." diye konuşan Erdoğan, sözlerine şu şekilde devam etti:  "Allah'a hamdolsun 40 yıldır siyasetin içindeyiz, 40 yıldır eserlerimizle, samimiyetimizle, gayretlerimizle, verdiğimiz mücadelelerle sizlerin huzurundayız. 40 senedir gece gündüz demeden Türkiye'yi ayağa kaldırmak için, şehirlerimizi imar ve ihya etmek için koşturuyor, ter döküyoruz. Siyasi hayatımız boyunca hiçbir zaman şehirlerimize seçim dönemlerinde yolu düşenlerden olmadık. CHP'nin başındaki zat gibi Çorum'u ve Çorumlu kardeşlerimi sadece ufukta seçim sandığını görünce hatırlayanlardan olmadık."  

Yoğun mesailerinden buldukları her fırsatta Çorum'a geldiklerini ve vatandaşlarla hasbihal ettiklerini, aksaklık ve eksiklikleri bizzat yerinde denetlediklerini söyleyen Erdoğan, "Samsun'a, Ankara'ya, Kırklareli'ye hizmet ettiğimiz kadar Çorum'u da Sivas'ı da Yozgat'ı, Tokat'ı, Amasya'yı da kalkındırmaya çalıştık. Buharaevler'e, Mimar Sinan'a, Gülabibey'e, Karakeçili'ye hizmet ederken Milönü'deki, Bahabey'deki canları da ihmal etmedik. Çünkü bizim nazarımızda 81 vilayetimizin ve onların her bir mahallesinin, her bir hanesinin tamamı, 82 milyonun her bir ferdi aynıdır, aynı değerdedir, aynı hürmete, aynı hizmete layıktır, zira biz AK Parti'yiz, zira biz, yaratılanı severiz Yaradan'dan ötürü, bizim farkımız bu. Bizim siyasi geleneğimizde adalet vardır, dayanışma vardır, halka hizmeti Hakk'a hizmet gören ulvi bir anlayış vardır. CHP'nin başındaki zat gibi yalanla peynir gemisini yürütmeye çalışmıyoruz. Sizler için, sizlerin huzuru, istikrarı, refahı için mücadele veriyoruz." dedi.
 


Geri Dön