25 / 04 / 2024

Daha hızlı şarjdan çift eSIM'e: Galaxy S23 serisinden beklediğimiz 5 yükseltme

Daha hızlı şarjdan çift eSIM'e: Galaxy S23 serisinden beklediğimiz 5 yükseltme

Dolby Vision video kaydından çift eSIM desteğine kadar, işte Galaxy S23 serisi akıllı telefonlarda görmek istediğimiz beş özellik.



2022'de piyasaya sürülen Samsung Galaxy S22 serisi, bir amiral gemisi Android akıllı telefondan beklenebilecek hemen hemen her şeye sahipti. Ancak, herhangi bir teknoloji ürünü gibi, S22'nin çağdaşlarının gerisinde kaldığı birkaç alan vardı.

Galaxy Unpacked etkinliğinde 1 Şubat'ta lansmanı yapılacak olan Galaxy S23 serisinde görmek isteyeceğimiz beş güncellemeyi burada bulabilirsiniz.

Daha hızlı şarj çözümü

Amiral gemisi bir Samsung akıllı telefonda şarj cihazı beklemek geçmişte kaldı, dört gözle bekleyebileceğimiz şey ise hızlı şarj etme yeteneği.  Xiaomi , OnePlus , Oppo , Vivo, Realme ve hatta iQOO gibi markaların amiral gemisi telefonları , son birkaç yılda 100 W'ın çok üzerinde hızlı şarj sunarken, Samsung akıllı telefonda sunulan maksimum hızlı şarj desteği 45 W ile sınırlıdır (yine, sınırlı Galaxy S22 Ultra'ya).

Geliştirilmiş pil ömrüne sahip daha küçük telefonlar

Sınırlı alan yalnızca Samsung'un daha düşük kapasiteli bir pili barındırmasına izin vereceğinden, bunun bir paradoks gibi geldiğini biliyorum. Tıpkı Apple'ın iPhone 12 mini ile karşılaştırıldığında iPhone 13 mini'nin pil ömrünü nasıl önemli ölçüde iyileştirdiği gibi, Samsung'un daha küçük Galaxy S23'ü tüm gün pil ömrü sunacak şekilde optimize etmesini istiyoruz.

Daha hızlı şarjdan çift eSIM e: Galaxy S23 serisinden beklediğimiz 5 yükseltme

Dolby Vision video kaydı desteği

Apple'ın iPhone 12 serisinden başlayarak iPhone'larda Dolby Vision video kaydı sunmaya başlamasının üzerinden iki yıldan fazla zaman geçti. Samsung, HDR ile 8K çözünürlüğe kadar video kaydı sunarken, amiral gemisi telefonları hala popüler Dolby Vision formatındaki video kaydını desteklemiyor ve şirket aynısını yakında çıkacak olan Galaxy S23 serisinde tanıtmalı .

 


Geri Dön