29 / 03 / 2024

Daikin’den yazı karşılama kampanyası!

Daikin’den yazı karşılama kampanyası!

İklimlendirmenin lider markası Daikin, bu yazı serin serin karşılamak isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Kampanya, 15 Temmuz’a kadar yüzde 25’e varan indirimler sunuyor.



İklimlendirmenin lider markası Daikin, bu yazı serin serin karşılamak isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Daikin’in üstün teknolojili ve  enerji tasarruflu klimalarını tüketici ile buluşturmak amacıyla düzenlenen kampanya, 15 Temmuz’a kadar yüzde 25’e varan indirimler sunuyor.


Gelişmiş teknolojisi ve sektörün en üst segmentinde yer alan klima modelleri ile kullanıcılarına enerji verimliliği yüksek, konforlu bir iklimlendirme sunan Daikin, yeni sezona indirimle başlıyor. “Daikin’de yüzde yüz serinlik yüzde 25’e varan indirimle” sloganıyla yeni sezonun açılışını yapan Daikin, yazı serin serin karşılamak isteyenlere indirim fırsatı sunuyor.


İklimlendirme konforu yaşamak isteyen herkesi klima sahibi yapmak isteyen Daikin, 15 Temmuz 2015 tarihine kadar sürecek olan kampanya ile en beğenilen modellerinden Tegora, Shira ve yeni Emura II split klima modellerinde yüzde 25’e varan indirim uyguluyor. 


Bu kampanya ayrıca, yaz hazırlığına başlayan Garanti Bonus Card sahiplerine hem indirim hem de taksit olanağı sunuyor. Garanti Bonus Card sahipleri 15 Temmuz 2015 tarihine kadar Daikin Tegora, Shira ve yeni Emura II split klimalarına peşin fiyatına 9 taksit ile sahip olabiliyor.


Kampanya kapsamında yüksek konfor ve yüksek verimlilik değerleri ile öne çıkan Tegora Seasonal Serisi klimalardan biri ile serinlemek isteyenler, ihtiyaçları olan kapasiteye (Btu/h) göre 495 TL ile 1.181 TL arasında daha az ödüyor. Gerek enerji tasarrufu gerekse kullanıcı konforunu artıran özellikleri ile öne çıkan Shira,  15 Temmuz’a kadar 798 TL ile 2.135 TL arasında indirim avantajıyla alınabiliyor.  Ödüllü şık tasarımı ile teknolojiyi birleştiren Emura II ile yazı karşılamak isteyenler ise 920 TL ile 1.656 TL arasında indirim avantajından yararlanabiliyor.


Geri Dön