18 / 04 / 2024

Daikinden yazı karşılama kampanyası

Daikinden yazı karşılama kampanyası

İklimlendirmenin lider markası Daikin, bu yazı serin serin karşılamak isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Kampanya, 15 Temmuz’a kadar yüzde 25’e varan indirimler sunuyor.

20 yılın en kötü gelir-gider tablosu açıklandı!

Merkezi yönetim bütçesinde gelirlerin giderleri karşılama miktarı 2023 senesinde yüzde 78,7’ye kadar azalarak, son 20 senenin en kötü performansını gösterdi.

İŞKUR duyurdu! Hastanelere KPSS’siz Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımı gerçekleşecek

Hastane personel alımları ile ilgili son dönemlerde iş arayan adaylar giderek artıyor. Buna göre, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yayımladığı personel alımları ile ilgili hastanelere KPSS'siz Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımının yapılacağını açıkladı. İŞKUR üzerinden başvuruların başladığı haberin

İlkokul mezunlarına müjde! İŞKUR hastanede çalışacak personel alacak! Hasta kabul-kayıt görevlisi, temizlik personeli...

İŞKUR, başta İstanbul, Ankara olmak üzere pek çok kentte hastanelerde görev alacak personel alımları yapacak. Müracaatlar, en az ilkokul mezunu ve 18-45 yaş aralığındaki kişilere açık olacak. Hasta karşılama, temizlik personeli, kabul-kayıt görevlisi gibi pek çok pozisyon için iş ilanları yayınlandı

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’ten çok konuşulacak açıklamalar! ‘3 yıla azalacak’

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıklar ve yerel yönetimlerin yenilenebilir enerji ve su verimliliğine yönelik finansman ihtiyaçlarını karşılama konusunda köprü görevi gördüklerini söyleyerek, " Dünya Bankası ile toplam tutarı 895,7 milyon avro olan kredi anlaşması imzaladık” ifadelerini

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Memur ve emekli maaşları arasındaki makas açıldı! Emekli aylıklarının memur maaşlarını karşılama oranı nasıl değişti? 

Memur maaşlarına yapılan seyyanen zam, memur emeklisi maaşlarına yansımayacak. Peki emekli aylıklarının memur maaşlarını karşılama oranı nasıl değişti? 

İŞKUR'dan iş arayanalara müjde! 8500 TL üzeri maaşla personel alınacak!

İŞKUR, hasta karşılama, teknisyenlik ve temizlik gibi pozisyonlarda çalışacak personele 14 ilde iş imkanı sunuyor. Başvurular için KPSS veya sınav şartı aranmazken, 8500 TL üzeri maaşlarla ilanlar yer alıyor.

Çocuğunuz varsa mutlaka başvurun… Destek ödemesi 3.038 TL’ye yükseldi!

Düzenli bir geliri olmadığı için çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılama güçlüğü yaşayan ailelere yapılan destek ödemesi, aylıklara yapılan zamların ardından yükseltildi. Şartları karşılayan vatandaşların hesabına her ay 3.038 TL  yatırılıyor.

Bu sefer Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Esnafa çok iyi haber

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından esnafları yakından ilgilendiren bir haber verildi. Önemli bir destek paketinde kredi faiz karşılama oranı artırıldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan esnafa büyük destek! Kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 76'ya yükseldi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, esnaf ve sanatkarlar için zorlu salgın döneminde esnafa destek olmak için 2021 öncesinde kullandırılan kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 50’den yüzde 76'ya yükseltildi.

Almanya’da çalışmak isteyen Türkler 3 şartı yerine getirirse…

Almanya, kalifiye işçi sorununu çözmek amacı ile birlikte işçilerin ülkeye daha kolay girebilmesine sebep olan yeni bir program geliştirdi. Her yıl, hangi sektörlerde işçi eksik olduğuna bağlı şekilde kotalar belirlenecek. Programa başvurmak için de belirlenmiş olan dört kriterlerden üçünü karşılama

Yunanistan yanan Moria kampı yerine kalıcı bir mülteci merkezi inşa edecek!

Yaklaşık olarak 13 bin kişinin kaldığı Moria kampında çıkan yangınlardan sonra sokaklarda sabahlayan mülteciler için yine Midilli Adası'nda kalıcı bir karşılama kampı yapılacak.

Dış ticaret açığı mayısta ikiye katladı!

Türkiye'nin dış ticaret açığı mayıs ayında yüzde 102.7 arttı ve 1 milyar 687 milyon dolardan 3 milyar 420 milyon dolara yükseldi. İhracatın ithalatı karşılama oranı 2019 Mayıs ayında yüzde 90.9 iken, 2020 Mayıs ayında yüzde 74.5'e geriledi.

Daikinden yazı karşılama kampanyası Haberi

Daikinden yazı karşılama kampanyası

İklimlendirmenin lider markası Daikin, bu yazı serin serin karşılamak isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Daikin’in üstün teknolojili ve  enerji tasarruflu klimalarını tüketici ile buluşturmak amacıyla düzenlenen kampanya, 15 Temmuz’a kadar yüzde 25’e varan indirimler sunuyor.


Gelişmiş teknolojisi ve sektörün en üst segmentinde yer alan klima modelleri ile kullanıcılarına enerji verimliliği yüksek, konforlu bir iklimlendirme sunan Daikin, yeni sezona indirimle başlıyor. “Daikin’de yüzde yüz serinlik yüzde 25’e varan indirimle” sloganıyla yeni sezonun açılışını yapan Daikin, yazı serin serin karşılamak isteyenlere indirim fırsatı sunuyor.


İklimlendirme konforu yaşamak isteyen herkesi klima sahibi yapmak isteyen Daikin, 15 Temmuz 2015 tarihine kadar sürecek olan kampanya ile en beğenilen modellerinden Tegora, Shira ve yeni Emura II split klima modellerinde yüzde 25’e varan indirim uyguluyor. 


Bu kampanya ayrıca,...