26 / 04 / 2024

Daş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Daş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Emre Daş ve Kenan Ağca ortaklığında kuruldu.



Daş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Emre Daş ve Kenan Ağca ortaklığında kuruldu.

Daş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır, 1-Her türlü inşaat taahhüt, kentsel dönüşüm ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Her türlü resmi ve özel türdeki inşaatlarla ilgili mühendislik hizmetleri yapmak. 3- Kat karşılığı mesken ve iş yerleri inşaatı yapmak. Sözleşmeler yapmak .Bu mesken ve işyerlerinin tadilat, montaj işleri peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 4- Her türlü ahşap, yarı ahşap, betonarme, toplu konut, özel konut her türlü devlet inşaatları yapabilir. 5- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat, elektrik, hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. Her türlü kentsel dönüşüm projeleri yapmak. 6- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü yol, stabilize çalışmaları, beton yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek. 7- Her türlü fabrika ve tesislerin komple inşaatının ve montaj işlerinin yapımı, petrol boru hatları, diğer boru hatları, yüksek ve alçak gerilim elektrik tesisatla rı, enerji nakil hatları, telefon telgraf ve diğer havi nakil hatları yapımı ve montaj işlerini, onarım değişim ve resterasyon işlerini yapmak. 8- Konusu ile ilgili her türlü resmi ve özel ihalelere girmek. 9- Sağlık ile ilgili her türlü medikal ve diğer sağlık ürünlerin alımını, satımını, imalatını, ithalat ve ihracatını toptan ve perakende olarak ticaretini yapmak. 10- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşları inşaat işleri binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu liman binaları, iş hanları ticari yapılar, her türlü toplu konut ,kooperatif meskenleri kara ve demiryolları, 11- Villa, pansiyon, hastane, cami, sağlık merkezleri, hastane,t atil köyü, öğrenci yurtları, kanal içme suyu, su kanallar drenaj tesisleri sulama ve kanalizasyon ve her türlü altyapı işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir kiralar ve kiraya verebilir ,bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ,ipotek alabilir, ipotek verebilir, ipotekleri fekedebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde intifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkuller ile ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashih ,ifraz ,tevhid taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Yukarıda gösterilen muamelelerden başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu başka işlere girişilmek istendiğinde TTK hükümleri çerçevesinde ama sözleşmedeki amaç ve konu başlıklı bölümüne ilave tadili yapılarak dilediği işleri yapabilecektir.


Geri Dön