26 / 04 / 2024

Debenhams, kalan son 49 satış noktasını bu hafta kapatıyor!

 Debenhams, kalan son 49 satış noktasını bu hafta kapatıyor!

242 yıllık perakendeci Debenhams, kalan son 49 satış noktasının da 12 Mayıs ve 15 Mayıs tarihilerinde kapanacağını açıkladı.



Moda perakendecisi olan Boohoo, 242 senelik Debenhams markasını ve web sitesini 55 milyon sterlin bedelle almıştı. Yapılan anlaşmaya göre yalnızca marka kullanım hakkı satın alınsa da Debanhams, toplamda 118 mağazasını kapatıp 12 bin kişiyi işten çıkaracağını açıklamıştı.

Mirror'ın haberine göre diğer bir taraftan Boohoo, Debenhams markası ile uluslararası bayilik ağı kurabileceği, online satış gerçekleştirileceği bildirilmişti. Debenhams, kalan son 49 satış noktasının bu hafta düzinelerce mağaza kapanmasından sonra 12 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde kapanacağını bildirdi.

 Debenhams, kalan son 49 satış noktasını bu hafta kapatıyor!

SON KEZ KAPILARINI KAPATACAK

Debenhams'ın bir sözcüsü yaptığı açıklamada "Önümüzdeki 10 gün boyunca, Debenhams 242 yıllık tarihinde son kez ana caddede kapılarını kapatacak" diye konuştu.

Şirket, zincir tasfiye memurlarının stoklarının değiştirilmesine yardımcı olmak için 17 Nisan' tariihnde mağazaya dönen meslektaşlarına teşekkürlerini sunmuştu.

 

Türkler, dünyanın en ünlü AVM’lerindeki mağazaları ucuza kapatıyor!


Geri Dön