25 / 04 / 2024

Debenhams mağazaları kapandı mı

Debenhams mağazaları kapandı mı

242 yıllık perakendeci Debenhams, kalan son 49 satış noktasının da 12 Mayıs ve 15 Mayıs tarihilerinde kapanacağını açıkladı.

Boyner ve YKM mağazaları koronavirüs nedeniyle kapandı!

Boyner Büyük Mağazacılık, COVID-19 salgınını yavaşlatma ve toplumda bilinç oluşturmanın sorumluluğu çerçevesinde mağazalarını kapatma kararı aldı.

İnci Deri'nin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı!

İnci Deri’nin mağazalarının tamamına yakını kapandı. Şirketin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı.

Kompedan mağazaları kapatılacak mı?

Eko Giyim Tekstil Mağazacılık A.Ş için mahkeme iflas kararı verdi. Türkiye genelindeki 110 mağazası ile iç giyim sektöründe faaliyet gösteren şirketin Kompedan markası ile açtığı mağazalar birer-birer kapandı.

Beyoğlu’nda mağazalar hareketlenmeye başladı!

TERÖR saldırıları sonrası ziyaretçi sayıları düşen ve mağazaların teker teker kapandığı İstanbul Beyoğlu’na geri dönüş başladı.

Batışehir Projesi'nin Cadde Dükkanları ve Mağazaları için ön talep toplanıyor!

EgeYapı Group, yaşama kapılarını açan “Avrupa' nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi’ nin “Cadde Dükkânları ve Mağazaları” için ön talep toplamaya başlıyor...

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talep süreci başladı!

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talepler toplanmaya başladı. Projedeki ön talep süreci Emlak Konut GYO kararı ile tamamlanacak. Ardından, Dükkan ve mağazalar ihale yöntemi ile satışa sunulacak.

Quant Residince'de Ofis ve mağazalar satışa çıktı!

Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'de mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında değişiyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Debenhams mağazaları kapandı mı Haberi

Debenhams mağazaları kapandı mı

Moda perakendecisi olan Boohoo, 242 senelik Debenhams markasını ve web sitesini 55 milyon sterlin bedelle almıştı. Yapılan anlaşmaya göre yalnızca marka kullanım hakkı satın alınsa da Debanhams, toplamda 118 mağazasını kapatıp 12 bin kişiyi işten çıkaracağını açıklamıştı.

Mirror'ın haberine göre diğer bir taraftan Boohoo, Debenhams markası ile uluslararası bayilik ağı kurabileceği, online satış gerçekleştirileceği bildirilmişti. Debenhams, kalan son 49 satış noktasının bu hafta düzinelerce mağaza kapanmasından sonra 12 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde kapanacağını bildirdi.

SON KEZ KAPILARINI KAPATACAK

Debenhams'ın bir sözcüsü yaptığı açıklamada "Önümüzdeki 10 gün boyunca, Debenhams 242 yıllık tarihinde son kez ana caddede kapılarını kapatacak" diye konuştu.

Şirket, zincir tasfiye memurlarının stoklarının değiştirilmesine yardımcı olmak için 17 Nisan' tariihnde mağazaya dönen meslektaşlarına teşekkürlerini sunmuştu.

Türkler, dünyanın en ünlü AVM’lerindeki mağazaları ucuza...