19 / 04 / 2024

Demet Akalın: Çılgın Sedat’ın haciz borçlarını biz kapatıyoruz!

Demet Akalın: Çılgın Sedat’ın haciz borçlarını biz kapatıyoruz!

Şarkıcı Çılgın Sedat’ın ailesiyle beraber yaşadığı Beylikdüzü’ndeki villasında geçtiğimiz hafta yangın çıkmıştı. Tüm yaşananların ardından şarkıcıya, borçluları tarafından icra da yollandı. 



Şarkıcı Çılgın Sedat’ın ailesiyle beraber yaşadığı Beylikdüzü’ndeki villasında geçtiğimiz hafta yangın çıkmıştı. Tüm yaşananların ardından şarkıcıya, borçluları tarafından icra da yollandı. Demet Akalın ve Alişan ise Çılgın Sedat’a destek vereceğini açıkladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; 2018'deeski eşi Okan Kurt’un borçlarından sebebiyle evine haciz gelen Akalın, şu açıklamada bulundu: 

“Evime haciz geldiğinde iki tane koltukla kalmıştım. Yanımda sadece birkaç arkadaşım vardı. O durumun ne demek olduğunu çok iyi bilirim. O haciz borcu bende. Biz Alişan’la senin bütün evinin eşyalarını alacağız.”

Demet Akalın: Çılgın Sedat’ın haciz borçlarını biz kapatıyoruz!

Her şeyimi kaybettim

Beylikdüzü’nde şarkıcı Çılgın Sedat’ın ailesi ile beraber yaşadığı villada geçen hafta yangın çıktı. Yangın haberini duyar duymaz olay yerine gelen ünlü şarkıcı Çılgın Sedat, panik yaşadı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. 

Şarkıcı Çılgın Sedat'ın evi yandı. Gözyaşlarına boğulan ünlü şarkıcı, "hiçbir şeyim kalmadı" dedi. 'Uğraştım didindim yaptırdım' diyen Çılgın Sedat ayakta durmakta güçlük çekti. Yanan evinin odalarını dolaşan şarkıcı “Hiçbir şeyim kalmamış” dedi ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Evi yanan Çılgın Sedat: İBB'nin ayırdığı otelde kalıyorum!


Geri Dön