25 / 04 / 2024

Deniz İstanbul Mercan Evleri teslim tarihi!

Deniz İstanbul Mercan Evleri teslim tarihi!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul Mercan Konakları

Deniz İstanbul Mercan Evleri teslim tarihi Kasım 2017 olarak belirlendi. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da inşa ediliyor.



Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda daireler 82 ile 211 metrekare arasında değişen büyüklükte dizayn edildi. Projede 60 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 


Deniz İstanbul Mercan Evleri teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlendi. Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan proje  Keleşoğlu İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Deniz İstanbul Mercan Konutları Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Yakuplu Deniz İstanbul Mercan'da 2 oda 1 salon ev fiyatları 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 4 bin 500 konuttan oluşan Deniz İstanbul projesinin etabı olarak tanıtılıyor. 


Deniz İstanbul Beylikdüzü Mercan Konakları'nın ortak yaşam alanları arasında; açık ve kapalı yüzme havuzları, kumsal, kafe-restoran, su sporları merkezi ve mağaza bulunuyor. 


Deniz İstanbul Yakuplu satış ofisi

Telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesogluholding.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön