19 / 04 / 2024

Denizli'de 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Denizli'de 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Acıpayam Kaymakamlığından (Milli Emlak Şefliği), Denizli Acıpayam'da yer alan arsayı 20 milyon 826 bin TL bedelle satışa çıkardı.



Acıpayam Kaymakamlığından (Milli Emlak Şefliği), Denizli Acıpayam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 20 milyon 826 bin TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Acıpayam Kaymakamlığından (Milli Emlak Şefliği):

1- Aşağıdaki tabloda bilgileri yer alan taşınmazın satış ihalesi, tablonun ilgili sütununda belirtilen tarih ve saat de, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre Kapalı Teklif Usulüyle yapılacaktır.
2- İhale, Acıpayam Kaymakamlığı hizmet binasının 4. (Dördüncü) katındaki Acıpayam Milli Emlak Şefliği odasında toplanacak Komisyon huzurunda yapılacaktır. Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
3- İhaleye katılabilmek için isteklilerin; nüfus kayıt örneğini veya aslını ibraz etmek suretiyle nüfus cüzdanı örneğini, 2020 yılında alınmış İkametgâh Belgesini ve geçici teminata ilişkin belgeyi, Tüzel Kişiler ise ayrıca, siciline kayıtlı olduğu (Ticaret Odası, Esnaf Odası vb.) yerden alacakları yılı içinde onaylı oda sicil kaydı ve tüzel kişilik adına ihaleye katılacak kişiye verilmiş noter onaylı yetki belgesi ve imza sirkülerini, ihale saatine kadar
komisyona vermeleri gerekmektedir. Geçici Teminat tutarı Acıpayam Malmüdürlüğünün T.C. Ziraat Bankası Acıpayam Şubesinde bulunan TR66 0001 0000 8900 0010 0053 25 IBAN no.lu hesabına yatırılabileceği gibi, ayrıca Bankalar ve Özel Finans Kurumlarınca verilen (süresiz) geçici teminat mektupları da kabul edilmektedir.
4- İsteklilerin, 2886 sayılı Kanunun 37. maddesine uygun olarak düzenleyecekleri teklif mektuplarını ihalenin başlama saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına teslim etmeleri veya ihalenin başlama saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşacak şekilde iadeli taahhütlü posta ile göndermeleri gerekmektedir. Postada meydana gelecek gecikmeler halinde teklif işleme alınmaz.
5- Hazinece satışı yapılan taşınmaz mal, satış tarihini takip eden yıldan itibaren 5 yıl süreyle Emlak Vergisinden muaftır. Ayrıca, satış ve devir işlemleri ile bu işlemler sırasında düzenlenen belgeler vergi, resim ve harçtan müstesna tutulmuştur. Talep edilmesi halinde satış bedelinin taksitle ödenmesi mümkündür.
6- Taşınmaz satış ihaleleri Katma Değer Vergisinden muaftır.
7- Şartnameler ve ekleri mesai saatleri içinde Milli Emlak Şefliğinde bedelsiz görülebilir.
8- Türkiye genelindeki ihale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr internet adresinden, Denizli İlindeki ihale bilgileri http://www.denizli.csb.gov.tr
internet adresinden öğrenilebilir.
İlan olunur.

Denizli de 20.8 milyon TL ye satılık arsa!


Geri Dön