24 / 04 / 2024

Dev banka altın için uyardı! 8 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Kritik not bir kenara yazın

Dev banka altın için uyardı! 8 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Kritik not bir kenara yazın

Geçtiğimiz haftadan itibaren düşüş gösteren ons altında bugün yükseliş meydana geldi. Ons altın dün 1615 dolardan 1675 dolara kadar çıktı. Dev banka BofA yatırımcıları uyararak altın ile ilgili kritik notları açıkladı.



ONS ALTIN 6 AYDIR DEĞER KAYBEDİYOR

Geçen haftadan bu yana sert düşüş gösteren ons altın bugün dikkat çeken bir yükseliş ivmesi yakaladı. Artış trendine dün öğle saatlerinde başlayan ons altın, 1.615 dolardan 1.674 dolara kadar yükseldi. BofA bugün açıkladığı raporda dünya altın fonlarındaki hareketliliğe işaret ederek yatırımcıları uyardı.

Son zamanlarda peşe peşe tarihi düşüşleri ile gündeme gelen ons altın aylık bazda 6 aydır düşüş yaşarken bugün yükselişe geçti. Ons altın bu hafta içerisinde 1.645 dolardan 1.674 dolara kadar çıktı.

Gram altın ise daha yatay bir hareket sergiledi. Eylül ayına 999 TL’den giren yurt içi piyasada altının gram fiyatı, en yüksek 1.017 ve en düşük 960 TL seviyesini gördü.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön