26 / 04 / 2024

Devlet çalışmayana 3.336 TL veriyor! Evde bakım maaşı yattı mı? Hemen hesabınıza bakın son 2 gün

Devlet çalışmayana 3.336 TL veriyor! Evde bakım maaşı yattı mı? Hemen hesabınıza bakın son 2 gün

Devlet, bakıma ihtiyacı olan yaşlı vatandaşların ev ortamında bulunan ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bu kişilere ve ailelerine her ay ödeme yapıyor. Bu aylık ödeme yaklaşık olarak 3 bin 336 TL. Peki Ağustos ayı evde bakım maaşları yattı mı?



Devlet, bakıma ihtiyacı olan yaşlı vatandaşların ev ortamında bulunan ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bu kişilere ve ailelerine her ay ödeme yapıyor. Bu aylık ödeme yaklaşık olarak 3 bin 336 TL. Devlet vatandaşın evde bakım maaş ödemesi alabilmesi için bazı şartlar arıyor. Bu şartlardan biri yaşlı kişinin yüzde elli ya da üzerinde ağır engelli raporu olması. Ayrıca bu maaş için hani içinde kişi başı gelir üç bin 666 lirayı aşmamalı.

3.336 Türk lirası hesaplara yatacak! Evde bakım maaşı yattı mı? 2022 Ağustos ayı evde bakım maaşı yatan iller hangileridir?

Ağustos ayı evde bakım maaşı yattı mı? Bakıma ihtiyacı olan yüzde 50 ve daha ağır engelli vatandaşlar ve aileleri için ödenen evde bakım yardımının Ağustos ayı ödemeleri bekleniyor. Geçtiğimiz ay zam gelen evde bakım yardımının ne zaman yatacağını merak eden hak sahipleri, konu hakkında detayları araştırıyor. Peki, evde bakım maaşı yattı mı? İşte Ağustos ayı evde bakım maaşı ödemeleri hakkında merak edilenler...

 Devlet çalışmayana 3.336 TL veriyor! Evde bakım maaşı yattı mı? Hemen hesabınıza bakın son 2 gün

AĞUSTOS AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATTI MI?

2022 Ağustos evde bakım maaşı ödemeleri henüz yatmadı. Evde bakım yardımı ödemeleri her ayın 15'i ile 30'u arasında vatandaşların hesabına yatırlıyor. Bu kapsamda il il gerçekleştirilecek evde bakım yardımı ödemeleri 30  Ağustos'a kadar devam edecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön