24 / 04 / 2024

Devlet çalışmayana 3.336 TL veriyor! Evde bakım maaşı yattı mı? Hemen hesabınıza bakın son 2 gün

Devlet çalışmayana 3.336 TL veriyor! Evde bakım maaşı yattı mı? Hemen hesabınıza bakın son 2 gün

Devlet, bakıma ihtiyacı olan yaşlı vatandaşların ev ortamında bulunan ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bu kişilere ve ailelerine her ay ödeme yapıyor. Bu aylık ödeme yaklaşık olarak 3 bin 336 TL. Peki Ağustos ayı evde bakım maaşları yattı mı?



EVDE BAKIM MAAŞI NE KADAR OLDU?

Bakıma muhtaç olan yaşlılar ve engelliler için sağlanan 2.354 lira tutarındaki evde bakım desteği 3.336 liraya çıktı.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Evde bakım aylığı ödemelerinin hesabınıza yatıp yatmadığını ise e-Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. TC kimlik numaranız ve e-Devlet şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan sonra arama kısmına "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve tıklayın.

 Devlet çalışmayana 3.336 TL veriyor! Evde bakım maaşı yattı mı? Hemen hesabınıza bakın son 2 gün

Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detaylara ulaşmanız mümkün. Ayrıca Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında bulunur.

A101 1 Eylül 2022 kataloğu kırtasiye ürünleri! Tüm okul ürünleri aktüel kataloğunda

Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar bugün 28 Ağustos Pazar ne oldu? İşte dolarda son durum!

ŞOK market 31 Ağustos indirimli fiyat listesi… ŞOK Market’te bu hafta robot süpürge şenliği var!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön