19 / 04 / 2024

Dilovası Eynerce Kavşağı’nda Çalışma!

Dilovası Eynerce Kavşağı’nda Çalışma!

Karayolları tarafından 5 Mayıs Salı günü başlayacak Dilovası Eynerce Kavşağı yol çalışması için trafik Batı Yonca Kavşağı’na yönlendirilecek. Trafik düzenlemesi ile ilgili bazı uyarılar yapıldı...



Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü’nün Dilovası Eynerce Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları kapsamında kavşağın orta refüjü kapatılarak trafik Batı Yonca Kavşağına yönlendirilecek. 


Karayolları genel müdürlüğü, kuzey ve güney ayrım-katılım kolları fiziki engellerle kapatılacağından, trafik düzenlemesi ile ilgili bazı uyarılarda bulundu. “5 Mayıs Salı 2015 tarihinde başlanacak yapım çalışmaları kapsamında çalışma süresince aşağıdaki kararlar uygulanacak. Kavşak alanında D-100 Karayolu orta refüjünün (orta yol ayırıcısının bağlanan yollardan sola dönüşlere izin vermeyecek biçimde) uygun şerit ayrıcılarla kapatılması. Kavşakta yer alan sinyalizasyonun devre dışı bırakılması. Kavşak orta refüjünün kapatılması ile birlikte trafik akışının Dilovası Batı Yonca Kavşağına yönlendirilmesi. Kavşak içinde kalan toplu taşıma araçları durak yerlerinin iptal edilerek, kavşağın yaklaşık 300 metre batısındaki mevcut cebe alınması. Sinyalizasyonun kapatılması ile birlikte yaya geçişlerinin kavşağın yaklaşık 500 metre batısındaki üst geçide yönlendirilmesine, yayaların yoldan geçişlerinin önlenmesi amacıyla D-100 Karayolunun uygun ayıraçlar ile bölünmesi. Güney Yan Yol’un İzmit yönüne tek yöne çevrilmesine, yolun iki yönüne de duraklama ve park yasağı getirilmesi” ifadeleri kullanıldı.




Geri Dön