24 / 04 / 2024

Dilovası Eynerce Kavşağı’nda Çalışma

Dilovası Eynerce Kavşağı’nda Çalışma

Karayolları tarafından 5 Mayıs Salı günü başlayacak Dilovası Eynerce Kavşağı yol çalışması için trafik Batı Yonca Kavşağı’na yönlendirilecek. Trafik düzenlemesi ile ilgili bazı uyarılar yapıldı...

Çanakkale'de belediye kavşağındaki inşaat endişe yaratıyor!

Çanakkale eski Belediye Binası kavşağında yer alan ve riskli yapı olarak belirlenen binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Binanın yıkım aşamasında çevresinde arabaların ve yayaların yoğun olduğu gözlenip, çalışmaların riskli olduğu kaydedildi.

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı için tünel yapılıyor!

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı çalışması kapsamında Kavakpınar ile Orhangazi’yi birbirine bağlayacak tünelin yapımına başlandı.

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.

Gebze Anibal Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşağı’nda sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Karamanlı Kavşağı’nda çalışmalar son hızla sürüyor, projede asfalt çalışması tamamlanarak göbek ve refüj çalışmaları devam ediyor.

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Sakarya Topça Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Dilovası Eynerce Kavşağı’nda Çalışma Haberi

Dilovası Eynerce Kavşağı’nda Çalışma

Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü’nün Dilovası Eynerce Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları kapsamında kavşağın orta refüjü kapatılarak trafik Batı Yonca Kavşağına yönlendirilecek. 


Karayolları genel müdürlüğü, kuzey ve güney ayrım-katılım kolları fiziki engellerle kapatılacağından, trafik düzenlemesi ile ilgili bazı uyarılarda bulundu. “5 Mayıs Salı 2015 tarihinde başlanacak yapım çalışmaları kapsamında çalışma süresince aşağıdaki kararlar uygulanacak. Kavşak alanında D-100 Karayolu orta refüjünün (orta yol ayırıcısının bağlanan yollardan sola dönüşlere izin vermeyecek biçimde) uygun şerit ayrıcılarla kapatılması. Kavşakta yer alan sinyalizasyonun devre dışı bırakılması. Kavşak orta refüjünün kapatılması ile birlikte trafik akışının Dilovası Batı Yonca Kavşağına yönlendirilmesi. Kavşak içinde kalan toplu taşıma araçları durak yerlerinin iptal edilerek, kavşağın yaklaşık 300 metre batısındaki mevcut cebe alınması. Sinyalizasyonun kapatılması ile birlikte yaya geçişlerinin kavşağın yaklaşık 500 metre batısındaki...