24 / 04 / 2024

Disney Plus’tan Türkiye fiyatlarına görülmemiş zam! Bu fiyatlara hemen bakın!

Disney Plus’tan Türkiye fiyatlarına görülmemiş zam! Bu fiyatlara hemen bakın!

Disney Plus’tan Türkiye fiyatlarına zam geldi. Aylık ve yıllık abonelik ücretlere zam yapıldı. İşte detaylar!



Disney Plus, aylık 34,99 TL olan abonelik ücretine 64,99 TL'ye yükselten Disney Plus'ın 349,90 TL olan yıllık aboneliğinin fiyatı ise 649,90 TL olduğunu duyurdu. Yeni fiyatların 8 Aralık 2022'den itibaren üye olacak kullanıcılar için geçerli olacağı dile getirildi.

Türkiye'de de yavaş yavaş popüler hale gelen Disney Plus, abonelik ücretlerine zam uygulandı. 5 aylık süreçte aylık 34,99 TL ya da yıllık 349,90 TL ödenerek abone olunabilen Disney Plus'ta zam sonrasında aylık abonelik 64,99 TL, yıllık abonelik de tam 649,90 TL oldu. Bu konu ile ilgili olarak Disney Plus'ın resmi web sitesinde yer alan açıklama şöyle: "Disney+'ın üyelik ücretleri bölümünden kaydolduğunuz zaman üyelik türüne bağlı olarak farklılık gösterebilir: Aylık ödeme planı ile üyelik: Kullanıcılar Disney+'a aylık 64,99 TL karşılığında kaydolabilir. Yıllık ödeme planı ile üyelik: Kullanıcılar yıllık 649,90 TL ödeyerek Disney+'a tüm yıl boyunca erişebilir halde olacak.

ARALIK AYI AİLE DESTEK ÖDEMESİ AYIN KAÇINDA YATACAK?

2022 Aralık ayı için Aile Destek ödemelerine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak geçtiğimiz ay, ödemeler 8 Kasım'da gerçekleşmişti. Bu nedenle de Aile Destek Paketi ödemelerinin Aralık ayının ilk iki haftasında yapılacağı tahmin ediliyor.

EVDE BAKIM MAAŞI ALAN ELEKTRİK İNDİRİMİ VAR MI?

Daha önceden evde bakım yardımı alanlar, bu elektrik desteğinden yararlanma olanağı bulunmuyordu. Ama evde bakım yardımı alan engelliler de bu elektrik desteğinden faydalanabilir. Her hasta için verilen elektrik tüketim ödeneğine dair ek aylık 150 kilovatsaatin karşılığı olarak bu tutarda destek alabilirler.

EVDE BAKIM MAAŞI ALAN BİRİ ÇALIŞABİLİR Mİ?

Evde bakım maaşını alan kişiler çalışır mı sorusunun yanıtı merak ediliyor; Örneğin yaşlı anne ya da babanıza evinizde bakım sağlıyorsanız, onların bakımını siz üstlendiyseniz, kendinizi bakıcı olarak gösterip devletten evde bakım maaşı alma imkanınız vardır. Devletten bu şekilde bir para alan vatandaşlar sigortalı olarak çalışmaya devam edebilirler.

Doğalgaz üstüne almak kaç TL 2022?

KYK bursu hakkında bunları biliyor musunuz? KYK burs almak için aile geliri ne kadar olmalı? İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön