26 / 04 / 2024

Doğalgaz faturalarına 1.150 TL destek müjdesi!

Doğalgaz faturalarına 1.150 TL destek müjdesi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, doğalgaz yardımına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Derya Yanık'ın o açıklamaları... 



Son zamanlarda doğalgaz faturalarına gelen zamlar sık sık gündem oluyor. Kış aylarına girdiğimiz bu aylarda, vatandaşlar doğalgazda indirim beliyor. 

Doğalgaz faturalarına 1.150 TL destek müjdesi!

Ocak ayının başlarında doğalgaz faturalarının da içinde bulunduğu birçok düzenlemeyi içeren 18 maddelik kanun teklifini TBMM Başkanlığına sunulmuştu. Buna göre; enerji verimliliğini artırmak, fazla tüketim yapanların ise fazla tüketimin maliyetine katlanması ve doğalgaz enerjisinin tasarruflu şekilde kullanılmasını teşvik etmek için faturalarda kademeli tarife sistemine geçiş yapılacağı belirtildi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön