26 / 04 / 2024

Dogecoin Balinaları, bu 10 Altcoin'den alıyor!

Dogecoin Balinaları, bu 10 Altcoin'den alıyor!

Elinde fazlasıyla Dogecoin (DOGE) bulunan yatırımcılar olan DOGE balinalarının başka hangi coin’lere yatırım yaptığı merak ediliyor. İşte Dogecoin Balinalarının satın aldığı 10 Altcoin'in listesi...



Dogecoin (DOGE) yatırımcılarının başka hangi Altcoinlere yatırım yaptığı merak edliliyor. Bu yatırımlar Whale Stats isimli bir analiz platformundan görüntülenebiliyor. Whale Stats’e göre DOGE balinalarının radarında 10 altcoin yer alıyor. 

Binance Smart Chain (BSC)’de en büyük 100 Dogecoin yatırımcısının cüzdanına bakıldığında, ilk başta Ethereum (ETH) ve BTCB yer alıyor. Kriptokoin'de yer alan habere göre; BTCB, BSC ağı üzerindeki Bitcoin’dir. Ortalama ETH bakiyesi 849 iken ortalama BTCB bakiyesi 49 seviyelerinde yer alıyor. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön