25 / 04 / 2024

Dolar 16'ya merdiven dayadı! Dolar bugün ne kadar oldu, son durum ne?

Dolar 16'ya merdiven dayadı! Dolar bugün ne kadar oldu, son durum ne?

10 günlük yükselişine dün ara veren dolar, bugün yeniden yükselişe geçti! Günün ilk bölümünde 16 lira sınırına kadar dayanan dolar, günün ikinci yarısında 15 lira 90 kuruşun altına çekildi.



Mayıs ayının ilk günlerinde başladığı yükselişe devam eden ve benzer para birimlerinden negatif ayrışan dolar, günün ilk saatlerinde 16 sınırına dayandı. Öğleden sonra düşüşe geçen dolar, dünkü kapanışa göre yukarıda kalmayı başararak 15 lira 90 kuruşun altına indi. 

Amerika Merkez Bankası'ndan haber var! Dolar 16 lira sınırını geçti hızla geliyor!Peki, dolarda son durum ne? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön