26 / 04 / 2024

''Dolar 20 TL seviyesinde olsa bile altın yatırımcısına kazandırır'' diyen İslam Memiş son noktayı koydu!

''Dolar 20 TL seviyesinde olsa bile altın yatırımcısına kazandırır'' diyen İslam Memiş son noktayı koydu!

Dolar/TL kurundaki yükseliş devam ediyor. 18 TL seviyesini geçen dolar rekor kırmaya hazırlanırken İslam Memiş altın mı, dolar mı? sorusu için son noktayı koydu...



Altın ve dolar piyasasındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından merakla takip ediliyor. Bu hafta içinde 18,20 TL seviyesini geçen dolar 2022 yılının rekorunu kırmaya  hazırlanırken öte yandan altın fiyatları düşüşünü hızlandırdı. Elinde parası olan yatırımcılar ise yatırımını altın mı yoksa dolara mı yapmaları konusunda arada kalırken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön