25 / 04 / 2024

"Dolar 25 TL olacak mı"! Analistler herkesin merak ettiği soruyu tarih vererek yanıtladı


Türkiye'de dolar fiyatlarının yeniden yükselmesiyle birlikte vatandaşlar da doların 25 TL'ye gidip gitmeyeceğini merak ediyor. Analistler doların 18 TL'nin üzerine çıkmasının an meselesi olduğunu ve çoğu şeyin 28 Temmuz'dan sonra belli olacağını ifade ediyor.



Dolar, Türk lirası karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Bugün de dolarda tarihi bir gün yaşandı. Dolar, 1 yıllık rekorunu kırararak 18 TL'ye dayandı. Bu gelişmeyle birlikte "Dolar 25 TL olacak" iddiaları da yeniden gündeme geldi. Analistler ise vatandaşların çok merak ettiği bu konuda hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Analistlere göre doların şu anda 25 TL'ye gitme durumu mevcut değil. Birçok şey ise FED'in 26 Temmuz'dan sonra açıklayacağı faiz kararınının ardından başlayacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön