26 / 04 / 2024

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Çabuk buraya koşun!

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Çabuk buraya koşun!

Dolar kurunda son dakika açıklamaları gelmeye devam ederken analistler, doların 6 gün sonra bu kadar olacağını söyledi. Analistler peş peşe açıkladı! Çabuk buraya koşun! İşte ayrıntılar...



Döviz kurundaki olumlu hava hisse senetlerine de yansıdı. ABD borsaları Çarşamba günü Fed sonrası S&P 500'ün yüzde 0,6 değer kazanmasıyla kapattı. Vadeli işlemler, pozitif eğilimin devam edeceğini gösteriyor.

Asya Pasifik’te hisse senetleri endeksinde birkaç istisna dışında ralli yaşanıyor.

Çin’de Kovid-19 vaka sayısı rekor kırarken CSI 300 endeksi olumsuz ayrışıyor.

ABD 10 yıllık tahvil getirisi altı baz puan gerileyerek yüzde 3,69’a indi. AB’nin Rus petrolüne beklenenden esnek fiyat tavanı getirmesiyle petrol düşüşte. Altın da yüzde 0,3 toparlayarak 1.755 dolardan alıcı buluyor.

Peki, dolar Aralık  ayında ne kadar olacak? İşte dolar kuru...

YIL SONU İÇİN TAHMİN 19 TL CİVARINDA

Analistler, aralık ayına ilişkin dikkat çeken tahminler yaptı. Analistlere göre doların sene sonunu bitireceği nokta 19 TL seviyelerinde olacak. Analistler çok sıra dışı bir durum olmaması halinde de bu rakamın gerçekleşmesini beklediklerini bildirdi.

SELÇUK GEÇER AÇIKLAMA GELDİ!

Ekonomist Selçuk Geçer, ülkelerin para birimlerinin dolar karşısında değer kazanacağına vurgu yaparak, Türk Lirası’nın dolar karşısında göreceği rakamı da duyurdu.

Ekonomist Selçuk Geçer, “Dünyada dolar düşecek ama Türkiye'de dolar Türk Lirası karşısında değer kazanarak 35 liralara her an vurabilir. Bu bugünde olabilir, bu yarın da olabilir, bu üç ay sonra da olabilir'' ifadelerini kullandı.

Merkez Bankası dolar kurunu nasıl tutuyor?
Araç sahipleri dikkat! Depoyu doldurmadan hemen bakın! Benzine indirim geliyor! 24 Kasım 2022 güncel akaryakıt fiyatları
Gram altın 1,5 aydan az sürede bu kadar olacak! Cüzdanını alan kuyumcuya koşacak! Hemen bakmayan bin pişman!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön