27 / 04 / 2024

Dolar bir hafta sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Dolar bir hafta sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

FED ve Merkez Bankası kararının ardından dolarda ne olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yatırımcıların bir sonraki hamlesini araştırırken, analistler doların 8 gün sonra geleceği rakamı paylaştı! Analistlerden açıklama peş peşe geldi. Hemen bakın, sonra pişman olmayın.



DOLAR 8 GÜN SONRA O RAKAMI GÖRECEK!

Analistler doların 8 gün sonra geleceği rakamı yatırımcılar ile paylaştı. Analistler doların yükseleceği konusunda hem fikir olsa da geleceği seviye konusunda aynı fikirde değil. FED'in faiz kararı ile doların 19'a tutunacağını belirtti. Analistlere göre; dolar 8 gün sonra 19.10 lirayı test edecek.

İslam Memiş ve Selçuk Geçer'den açıklama geldi. İşte Selçuk Geçer ve İslam Memiş'ten dolar yorumu...

SELÇUK GEÇER 25 TL OLACAK DEMİŞTİ!

Dolarda tahminleri ile merak uyandıran Selçuk Geçer, doların Eylül ayında 20 TL olacağını ve bu seviyede tutunması hâlinde Kasım'da ise 25 TL'ye kadar yükseleceğinin altını çizmişti. Ancak Geçer'in Eylül tahmini henüz gerçekleşmedi.

İSLAM MEMİŞ SENE SONU 21 OLUR DEDİ!

Altın taraftarı olarak bilinen İslam Memiş, doların ancak sene sonunda 21 TL olacağını düşündüğünü belirtmişti. Ayrıca İslam Memiş, doların bir yatırım aracı değil ödeme aracı olduğunu her açıklamasında vurguluyor.

FED Başkanı Powell'dan flaş açıklama! Enflasyonu yüzde 2'ye düşürmekte kararlı!
İslam Memiş az önce açıkladı! Yılın son çeyreğinde fırtına kopacak! Altın, dolar, euro...
TOKİ indirim kampanyası 2022 yarın resmen açıklanıyor!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön