28 / 03 / 2024

Dolar alacaklar bir dakika bile evde durmayın! İşte doların yeniden uzaya doğru yükseleceği tarih

Dolar alacaklar bir dakika bile evde durmayın! İşte doların yeniden uzaya doğru yükseleceği tarih

Dolara yatırım yapacaklar, doların Türk lirası karşısındaki seyrini merakla takip ediyor. Herkes doların yeniden yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ancak Amerikan Merkez Bankası'nın 14-15 Haziran'da yeniden faiz yükseltmesi ve doların bir kez daha yukarı yönlü bir seyir izlemesi bekleniyor.



Türkiye, ekonomik anlamda tarihinin en zorlu süreçlerinden birini geçiriyor. Hükümet cephesi, büyüme rakamlarının iyi gittiğini ve bu sıkıntılı süreçten sonrasının daha refah olacağını dile getirse de özellikle döviz ayağında yaşanan sert dalgalanmalar, vatandaşın cebini bir hayli zorluyor. Durum böyle olunca vatandaşlar da dolar kurunu çok sık takip ediyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön