29 / 03 / 2024

Dolar alacaklar dikkat! Dolar 18 lirayı devirirken ''Daha bu iyi günler'' dedirten tahmin! Dolar/TL bugün...

Dolar alacaklar dikkat! Dolar 18 lirayı devirirken ''Daha bu iyi günler'' dedirten tahmin! Dolar/TL bugün...

Dolar/TL dün enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yükselmeye devam etti.  Dolar dün 18 lirayı devirirken ''daha bu iyi günler'' dedirten tahminler gelmeye devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira olacak? Ayrıntılar haberimizde...



Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından takip edilmeye devam ediyor. Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamları dün açıklandı. Açıklanan rakamların ardından piyasalarda hareketlilik yaşanmaya başladı. Dolar kuru 18 lirayı devirirken, yatırımcılar ve dolar almayı düşünen vatandaşlar dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar ne olur? Dolar ne olacak? gibi soruların cevaplarını araştırıyor.

Öte yandan doların ne kadar olacağına dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Öyle tahminler var ki, şuanki dolar kurunun seviyesine ''daha bu iyi günler'' dedirtiyor. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar ne olur yorum?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön