27 / 04 / 2024

Dolar alacaklar dikkat! Dolar 18 lirayı devirirken ''Daha bu iyi günler'' dedirten tahmin! Dolar/TL bugün...

Dolar alacaklar dikkat! Dolar 18 lirayı devirirken ''Daha bu iyi günler'' dedirten tahmin! Dolar/TL bugün...

Dolar/TL dün enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yükselmeye devam etti.  Dolar dün 18 lirayı devirirken ''daha bu iyi günler'' dedirten tahminler gelmeye devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira olacak? Ayrıntılar haberimizde...



DAHA BU İYİ GÜNLER DEDİRTEN TAHMİNLER

Dolar/TL'deki yükseliş haftanın dördüncü işlem gününde de devam ediyor. Dolar yükselmeye devam ederken uzman isimnlerden de dolar ile ilgili yorumlar gelmeye devam ediyor.

Bazı uzman isimler doların 30 hatta 40 TL olacağını söylerken bazı isimler 10 TL'ye düşeceğini söylüyor. Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise dolar yorumlarına karşılık şöyle bir açıklama yaptı: Yatırım uzmanı İslam Memiş’in piyasalara yönelik yorumu ise şu şekilde:“2 grup var. Biri dolar 30-40 TL olacak diye konuşuyor. Diğer grup ise 10 lira olacak.  Bugün ki ekonomik koşullarda nasıl dolar/TL 10 lira olur? 

 Dolar alacaklar dikkat! Dolar 18 lirayı devirirken Daha bu iyi günler dedirten tahmin! Dolar/TL bugün...
Buna nasıl inanırsınız! Buna inanmanız için enflasyonun yüzde 20’lerde olması lazım. Kiranın 3 lira bin değil bin lira olması lazım. Dolar 10 TL olacakmış! Çok beklersin. Boşuna da bekleme. Dolar 30-40 TL olacakmış. Şovmen bunu söyleyenler. Dolar 2022 yılı sonunda 21 lira belki olabilir. Bugün ki görüş aşağı yukarı bu. Dolar bir yatırım aracı değil ödeme aracıdır. Euro/Sterlin değer kaybetmiş. Madem yatırım yapacaksın. Akıllı yere yatırım yap. 
Biz dövizi yatırım aracı olarak görmedik.'' dedi.Peki dolar/TL bugün ne kadar? Dolar kaç lira? İşte dolar/TL kuru 4 Ağustos 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön