16 / 04 / 2024

Dolar bayram arefesinde güçlendi! Dolar 15 lira sınırına dayandı

 Dolar bayram arefesinde güçlendi! Dolar 15 lira sınırına dayandı

Dolar/TL milyonlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar fiyatları bayram arefesinde 15 lira sınırında dayandı. Peki bugün dolar/TL ne kadar? Dolar alış satış fiyatı kaç lira? Analistlerden gelen dolar yorumları neler? İşte 30 Nisan 2022 dolar/tl kuru...



DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 30 NİSAN 2022 DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI

 Dolar alış satış fiyatı bugün alış fiyatı 14,82 lira, satış fiyatı ise 14,90 lira seviyesinde işlem görüyor. 1 dolar bugün satış fiyatı 14,90 TL'dir. Dolar kuru dün kapanışta ise satış fiyatı 14,82 lira, alış fiyatı ise 14,76 TL seviyesinde işlem gördü.

 

Doların gücü Euro'yu da ezdi! Euro kurunda son dakika gelişmesi

Dolarda büyük güne 1 hafta kalan tüm dünyanın tersi tahmin! İşleri karıştıracak iddiayı ortaya attı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön