25 / 04 / 2024

Dolar bayram arefesinde güçlendi! Dolar 15 lira sınırına dayandı

 Dolar bayram arefesinde güçlendi! Dolar 15 lira sınırına dayandı

Dolar/TL milyonlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar fiyatları bayram arefesinde 15 lira sınırında dayandı. Peki bugün dolar/TL ne kadar? Dolar alış satış fiyatı kaç lira? Analistlerden gelen dolar yorumları neler? İşte 30 Nisan 2022 dolar/tl kuru...



DOLAR YORUM

Dolar kuru geçen hafta Fed Başkanı Jerome Powell'ın faiz açıklamalarından sonra yükselişe geçmişti. 3-4 Mayıs tarihinden gerçekleştirilmesi planlanan faiz toplantısında 50 baz puanlık faiz artışının masada olması dolar kurunun diğer para birimleri karşısında değer kazamasını sağladı.

Analistler 1 Mayıs'tan sonra dolar kurundaki yükselişin hız kazanacağına işaret ediyor. Dolar/TL diğer para birimleri  karşısında  güçlü kalmaya devam ediyor.

Peki dolar/TL bugün ne kadar? Dolar alış satış kaç lira? İşte 30 Nisan 2022 dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön