26 / 04 / 2024

Dolar bayram öncesi gücünü topladı! Dolarda son dakika gelişmeleri

Dolar bayram öncesi gücünü topladı! Dolarda son dakika gelişmeleri

Dolar bayram öncesinde güç topluyor. Dolar fiyatları her geçen gün yükselerek zirveye bir adım daha yaklaşıyor. Peki bugün dolar/TL ne kadar? Dolar kuru kaç lira? 1 dolar ne kadar oldu? İşte 29 Nisan 2022 son dakika dolar kuru...



Dolar kuru diğer para birimleri karşısında gittçe değer kazanmaya devam ediyor. Bugün zirveye bir adım daha yaklaşan dolar gücüne güç ekledi. 

Dolar bayram öncesi gücünü topladı! Dolarda son dakika gelişmeleri 

MERKEZ BANKASI DOLAR ARIYOR İDDEASI!

Artan cari açık ve azalan rezervler nedeniyle Merkez Bankası (TCMB) yabancıdan döviz arayışına girdi Bloomberg'den Kerim Karakaya'nın konuya yakın bir kaynağa dayandırdığı habere göre TCMB, yabancı yatırımcılara swap (para takası) kanalı ile lira fonlama imkanı sağlamak için bir plan üzerinde çalışıyor.

Peki bugün dolar kaç TL? 1 Dolar ne kadar? Dolar kuru bugün kaç lira? İşte 29 Nisan 2022 dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön