29 / 03 / 2024

Dolar bugün düşüşe geçti!

Dolar bugün düşüşe geçti!

Haftanın son işlem gününde dolar/TL, güne yatay seyirle başladı ve hemen ardından 8,43 seviyelerinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar, dün 8,52 seviyesine kadar yükseldikten sonra kapanışı 8,43 seviyesinde tamamladı.  

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, haftanın son işlem gününe yatay seyirle başladı ve ardından şu dakikalarda 8,4325 seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 9,98 liradan sterlin/TL 11,69 liradan satışa sunuluyor.

 Dolar bugün düşüşe geçti!

Dolar endeksi 92.5 seviyesinde dururken, euro/dolar paritesi de bir önceki kapanışın yüzde 0.1 üzerinde 1.1840 seviyesinde işlem görüyor.

Analistler, Avrupa Merkez Bankası'nın (AMB) para politikası kararlarının korkulduğu kadar şahin olmamasının ardından yükselen piyasa para birimlerinin dün değer kazandığını söyledi.

Dolar yükselir mi? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön